Yüz Üstü Gece Uykusu
117 görüntüleme
T
Tuğçe
1 Mart 2026 05:53
Merhabalar, oğlum 7ay 11günlük yenidoğandan beri hep sırt üstü yatırdım. Gün içinde uyuduğunda da bu şekilde uyuyor fakat Yaklaşık bir haftadır gece uykularını yüz üstü yapıyor. bu şekilde uyuması sorun oluşturur mu? Endişeleniyorum. Tüm annelerimize kolaylıklar diliyorum.
T
Tuğba B. ..
1 Mart 2026 06:02
Hayır kendisi öyle yatıyorsa hiç bir sıkıntı yok merak etmeyin benimki 11 aylık 7aydan beri öyle uyuyor
T
Tuğçe
1 Mart 2026 06:03
Evet ben sırt üstü yatırıyorum o hemen dönüyor. Teşekkür ederim

Betül E.
1 Mart 2026 07:46
Benim oğlum 4. Aydan beri yüz üstü uyuyor hiç sorun yaşamadım
T
Tuğçe
1 Mart 2026 07:50
Cevabınız için Teşekkür ediyorum.

Seda C.
1 Mart 2026 08:46
Benim bebeğim de 6. Ayından beri öyle uyuyor ve daha rahat uyuyor yüzüne kapanacak birşey olmasın etrafında uyku tulumuyla uyutabilirsiniz ben öyle yapıyorum bir sıkıntı yaşamadım. Yalnız bacaklarını hareket ettirebileceği bir tulum kullanmanız bebeğiniz için daha doğru olacaktır hareketleri kısıtlanmamalı
T
Tuğçe
1 Mart 2026 11:02
Cevabınız için teşekkür ediyorum. Daha rahat hissettim cevaplardan sonra artık uyandırmayacağım.
B
Busra N.
1 Mart 2026 11:07
Benim bebeğimde 2. Ayından beri geceleri yüz ustu yatıyor daha doğrusu ben yatırıyorum basini kolayca kaldırıp yan tarafa çevirebiliyor oyle daha rahat ediyor sanirim ki ne zaman sirt ustu yatırsam rahatsiz olup hemen uyaniyor simdi 5 ay 1 haftalik hala geceleri yüzüstü yatıyor beşiğinde hiçbir sey olmasin eğer ki kafasını kaldırabiliyorsa bir sikinti yasamazsiniz diye düşünüyorum
T
Tuğçe
1 Mart 2026 11:11
Cevabınız için teşekkür ediyorum. Evet kafasını sağa sola çevirip dönebiliyor. ben sadece kalbine baskı yapmasından endişe etmiştim.
B
Büşra K. A.
1 Mart 2026 12:47
Benim kızım 6 buçuk aylık 5 aydan itibaren kendi öyle uyumaya başladı müdahale etmedim ben de daha rahat ediyor ☺️
T
Tuğçe
1 Mart 2026 12:50
Cevabınız için teşekkür ediyorum. Artık bende rahat edeceğim:)