Yüz Üstü Aktivite

99 görüntüleme
R

Rabia K. ..

10 Şubat 2026 18:56
Bebeğim 3 ay 27 günlük yüz üstü koyunca önceden göbek üstünde ilerlemeye çalışırdı şimdi hiç durmak istemiyor oyuncak koyuyorum konuşuyorum heveslensin diye bende aynı pozisyonda durup göz teması kurup çağırıyorum hiç durmak istemiyor bu şekilde ne yapmalı yada doğal bir durum mudur sadece kucakta oturmak istiyor yada dik durmak istiyor ayaklarının üzerinde
Aslı Z.

Aslı Z.

10 Şubat 2026 19:59
Benimki de sevmiyor :( bebekler genelde çok sevmiyor yüzüstünü kızım 4 aylık günde max 10 dakika duruyor yüzüstü ağlamadan :)
R

Rabia K. ..

10 Şubat 2026 21:34
R

Rabia K. ..

10 Şubat 2026 21:34

Aslı

Benimki de sevmiyor :( bebekler genelde çok sevmiyor yüzüstünü kızım 4 aylık günde max 10 dakika duruyor yüzüstü ağlamadan :)

Osman bey sürekli öneriyor yaptırmayınca kötü hissediyorum 🫡
Betül E.

Betül E.

10 Şubat 2026 21:37

Rabia K.

Nedir bu ?

Şuan 4. Ay atağında olabilirsiniz onunla ilgili belirtiler yazıyor
R

Rabia K. ..

10 Şubat 2026 21:38

Betül Erdoğan

Şuan 4. Ay atağında olabilirsiniz onunla ilgili belirtiler yazıyor

Teşekkür ederim hepsi var yarışmayı kazandık 4. Ay atağımız hayırlı olsun 😄😄
Betül E.

Betül E.

10 Şubat 2026 21:40

Rabia K.

Teşekkür ederim hepsi var yarışmayı kazandık 4. Ay atağımız hayırlı olsun 

Haha gözünüz aydın😂 ama bir süreç bol şans. Sanırım en zor geçirdiğim atak dönemiydi 1 ay uyutmadı beni zaten huysuz bit çocuk atakla birlikte bitmiştim daha üstüne zor zaman görmedim😢
R

Rabia K. ..

10 Şubat 2026 21:42

Betül Erdoğan

Haha gözünüz aydın😂 ama bir süreç bol şans. Sanırım en zor geçirdiğim atak dönemiydi 1 ay uyutmadı beni zaten huysuz bit çocuk atakla birlikte bitmiştim daha üstüne zor zaman görmedim😢

Ben atak değildir diye kendimi kandırıyorum meme reddi, biberon reddi,uykuya dalamama hiç birşey yapmak istemiyor iki haftadır bu şekilde oyun oynayalım bari diyorum onada yok günde bir öğün yemek ya yiyorum yada yemiyorum bende bittim🫩🤣
Betül E.

Betül E.

10 Şubat 2026 21:46

Rabia K.

Ben atak değildir diye kendimi kandırıyorum meme reddi, biberon reddi,uykuya dalamama hiç birşey yapmak istemiyor iki haftadır bu şekilde oyun oynayalım bari diyorum onada yok günde bir öğün yemek ya yiyorum yada yemiyorum bende bittim﫩藍

Bizde atak haftalarına takılmayalım dedik ama 4. Ay öyle bir şey değilmiş sanırım 8 ayda en zor dönemdi. Beslenmeyi ret etmişti, biberon, meme, mama , uyku, her şey her şey. Sabır diliyorum
R

Rabia K. ..

10 Şubat 2026 22:00

Betül Erdoğan

Bizde atak haftalarına takılmayalım dedik ama 4. Ay öyle bir şey değilmiş sanırım 8 ayda en zor dönemdi. Beslenmeyi ret etmişti, biberon, meme, mama , uyku, her şey her şey. Sabır diliyorum

Migren atağımla bebeğime bakmaya çalışıyorum inanıyorum geçecek biz annelere bolca sabır
Betül E.

Betül E.

10 Şubat 2026 22:05

Rabia K.

Migren atağımla bebeğime bakmaya çalışıyorum inanıyorum geçecek biz annelere bolca sabır

Bolca sabır diliyorum 🌺

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir