Yüz Üstü

125 görüntüleme
Damla A. .

Damla A. ..

22 Şubat 2026 21:41
4.5 aylık oğlum son 3 gündür hiç yatırmama rağmen geceleri yüz üstü uyuyor sırt üstüne ceviremiyorum uyanıyor ne yapacağımı şaşırdım cok endiseleniyorum
A

Azra

22 Şubat 2026 21:44
Osman hoca bir videosunda siz düz yatırın eğer dönüyorsa ve uyuyorsa düzeltmenize gerek yok demişti öyle hatırlıyorum bir bakın videolara isterseniz
Damla A. .

Damla A. ..

22 Şubat 2026 21:48

Azra

Osman hoca bir videosunda siz düz yatırın eğer dönüyorsa ve uyuyorsa düzeltmenize gerek yok demişti öyle hatırlıyorum bir bakın videolara isterseniz

Bakarım tesekkur ederim
S

Sena S.

22 Şubat 2026 21:56
Benim bebeğim de belli bi süreden sonra yüz üstü yatmaya başlamıştı öyle rahat ediyprlar Damla hanım hem gazını da çok rahat çıkarır olmuştu bende bir iki düzelttim sonra karışmadım başını kaldırıyorsa endişe etmeyin
Ceren K. .

Ceren K. ..

22 Şubat 2026 22:01
Oğlum 7 aylık 2.ayın sonundan itibaren yüz üstü yatıyor zaten kendisi dönüyorsa olası durumda kendini kurtarır endişe etmeyin derim
Damla A. .

Damla A. ..

23 Şubat 2026 02:20

Sena Sy

Benim bebeğim de belli bi süreden sonra yüz üstü yatmaya başlamıştı öyle rahat ediyprlar Damla hanım hem gazını da çok rahat çıkarır olmuştu bende bir iki düzelttim sonra karışmadım başını kaldırıyorsa endişe etmeyin

Tesekkur ederim
Damla A. .

Damla A. ..

23 Şubat 2026 02:20

Ceren Kaya

Oğlum 7 aylık 2.ayın sonundan itibaren yüz üstü yatıyor zaten kendisi dönüyorsa olası durumda kendini kurtarır endişe etmeyin derim

Tesekkur ederim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir