Yutma Sorunu

168 görüntüleme
G

Gaye E. ..

26 Ocak 2026 14:17
2 buçuk yaşında bir kız çocuğum var. Yoğurt dahil her yiyeceği uzunca süre ağzında tutuyor. Elmayı kuruyemiş vs gibi şeyleri çiğniyor ama yutmuyor
C

Cennet ..

26 Ocak 2026 15:30
Bir arkadaşımın kızı bu şekilde ağzında tutuyordu beslenme eğitimi almıştı ve sorunu çözülmüştü.
B

Büşra K. ..

26 Ocak 2026 16:33
Gaye Hanım benim kızım da aynı bizde de sulu yemek reddi var onun haricinde ne versem yiyor bazen çiğnemeden tükürüyor bazen saatlerce ağzında bekletiyor 6 buçuk aydır bu şekilde sabrım tükendi gerçekten
G

Gaye E. ..

26 Ocak 2026 20:31

Cennet 💐

Bir arkadaşımın kızı bu şekilde ağzında tutuyordu beslenme eğitimi almıştı ve sorunu çözülmüştü.

Ergoterapi çok pahalı maddi durumum yok o kadar çünkü 4 5 Sean gerekiyor
C

Cennet ..

26 Ocak 2026 20:56

Gaye Eroğlu

Ergoterapi çok pahalı maddi durumum yok o kadar çünkü 4 5 Sean gerekiyor

Haklısınız tabiki fiyatını sormadım ama çokta uygun değildir sanırım. Genel olarak çocuğun yemeğini kendisi yemesine teşvik edecek şekilde bir eğitimdi. Yemekle oynamasına çok tepki vermeden yavaş yavaş alıştırmışlardı.
B

Büşra K. ..

30 Ocak 2026 00:13
Gaye Hanım merhaba devlet hastanelerinde ergoterapi veriliyormuş ben online destek almak istedim tek seans 5 bin maddi olarak aşar beni belki hastanedeki işimi görür haberiniz yoktur diye yazmak istedim
Didem T.

Didem T.

Uyku Danışmanı

30 Ocak 2026 00:24
Merhabalar 2 yaşını aşmış bir bebeğin parçalı gıdaları ezip yutması beklenir bahsettiğiniz durum beslenmede destek alınması gerektiğini gösteriyor dokunsal duyusal birşey olabilir bunların değerlendirilmesi açısından şehriniz de yakın bir çocuk gelişimci veya beslenme uzmanına gitmenizi tavsiye ederim bebeğinizin çiğneme ve yutma arasındaki davranışın değerlendirilmesi gerekir dilerseniz beslenme ile ilgili paylaşımlarıma göz atabilirsiniz Samsunçocukgelişimiveuyku
G

Gaye E. ..

30 Ocak 2026 08:28

Büşra Kılıçaslan

Gaye Hanım merhaba devlet hastanelerinde ergoterapi veriliyormuş ben online destek almak istedim tek seans 5 bin maddi olarak aşar beni belki hastanedeki işimi görür haberiniz yoktur diye yazmak istedim

Çocuk doktorumu sevk ediyor aceba
B

Büşra K. ..

30 Ocak 2026 09:34

Gaye Eroğlu

Çocuk doktorumu sevk ediyor aceba

Bilmiyorum ben de daha yeni öğrendim bugün arayıp bilgi alacağım
G

Gaye E. ..

31 Ocak 2026 15:03

Büşra Kılıçaslan

Bilmiyorum ben de daha yeni öğrendim bugün arayıp bilgi alacağım

Benimde bilgilendirirseniz mutlu olurum
B

Büşra K. ..

31 Ocak 2026 17:27

Gaye Eroğlu

Benimde bilgilendirirseniz mutlu olurum

Açan yok Gaye Hanım kaç kere aradım açarlarsa yazarım mutlaka

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir