Yutma Sorunu
168 görüntüleme
G
Gaye E. ..
26 Ocak 2026 14:17
2 buçuk yaşında bir kız çocuğum var. Yoğurt dahil her yiyeceği uzunca süre ağzında tutuyor. Elmayı kuruyemiş vs gibi şeyleri çiğniyor ama yutmuyor
C
Cennet ..
26 Ocak 2026 15:30
Bir arkadaşımın kızı bu şekilde ağzında tutuyordu beslenme eğitimi almıştı ve sorunu çözülmüştü.
B
Büşra K. ..
26 Ocak 2026 16:33
Gaye Hanım benim kızım da aynı bizde de sulu yemek reddi var onun haricinde ne versem yiyor bazen çiğnemeden tükürüyor bazen saatlerce ağzında bekletiyor 6 buçuk aydır bu şekilde sabrım tükendi gerçekten
G
Gaye E. ..
26 Ocak 2026 20:31
Bir arkadaşımın kızı bu şekilde ağzında tutuyordu beslenme eğitimi almıştı ve sorunu çözülmüştü.
C
Cennet ..
26 Ocak 2026 20:56
Ergoterapi çok pahalı maddi durumum yok o kadar çünkü 4 5 Sean gerekiyor
B
Büşra K. ..
30 Ocak 2026 00:13
Gaye Hanım merhaba devlet hastanelerinde ergoterapi veriliyormuş ben online destek almak istedim tek seans 5 bin maddi olarak aşar beni belki hastanedeki işimi görür haberiniz yoktur diye yazmak istedim

Didem T.
Uyku Danışmanı
30 Ocak 2026 00:24
Merhabalar 2 yaşını aşmış bir bebeğin parçalı gıdaları ezip yutması beklenir bahsettiğiniz durum beslenmede destek alınması gerektiğini gösteriyor dokunsal duyusal birşey olabilir bunların değerlendirilmesi açısından şehriniz de yakın bir çocuk gelişimci veya beslenme uzmanına gitmenizi tavsiye ederim bebeğinizin çiğneme ve yutma arasındaki davranışın değerlendirilmesi gerekir dilerseniz beslenme ile ilgili paylaşımlarıma göz atabilirsiniz Samsunçocukgelişimiveuyku
G
Gaye E. ..
30 Ocak 2026 08:28
Gaye Hanım merhaba devlet hastanelerinde ergoterapi veriliyormuş ben online destek almak istedim tek seans 5 bin maddi olarak aşar beni belki hastanedeki işimi görür haberiniz yoktur diye yazmak istedim
B
Büşra K. ..
30 Ocak 2026 09:34
Çocuk doktorumu sevk ediyor aceba
G
Gaye E. ..
31 Ocak 2026 15:03
Bilmiyorum ben de daha yeni öğrendim bugün arayıp bilgi alacağım
B
Büşra K. ..
31 Ocak 2026 17:27
Benimde bilgilendirirseniz mutlu olurum