Yutkunurken Zorlanma

80 görüntüleme
İ

İlkin D.

14 Aralık 2025 10:53
3 aylık kızım yutkunurken zorlanıyor,tükürüğü boğazına kaçıyor,salyası zaten çok fazla. Normal midir? Yeni 3 aylık kontrolümüzde doktorumuz herhangi bir rahatsızlığı olmadığını söyledi ama bu tükürüğü zor yutma ve boğazına kaçma var. Normal ise ne zaman geçer? Ya da ben ne yapabilirim?
B

Büşra K. ..

14 Aralık 2025 11:02
Merhaba benim kızım da 2 buçuk aylık tükürüğü salyası sürekli genzine kaçıyor salya ve tükürük çok olduğu için pazartesi kontrolümüz var sorup sizi de bilgilendiririm
İ

İlkin D.

14 Aralık 2025 14:56
@Büşra Kılıçaslan Büşra Hanım çok teşekkür ederim. Unutmazsanız ve yazarsanız çok mutlu olurum.🙏🏻🌺
B

Büşra K. ..

14 Aralık 2025 14:57
Rica ederim🌸🩷
B

Büşra K. ..

15 Aralık 2025 11:38
İlkin Hanım merhaba doktora sordum tülürüğü zor yutma ve boğazına kaçma olayını salyası fazla olduğu için bu durum normalmiş zor yutkunduğu an dik konuma getirin sırtını ufalayın dedi doktorumuz salya azaldığı andan itibaren bu durum ortadan yavaş yavaş kalkarmış önlük takın döşü ıslanmasın önlükle yatırmayın ama dedi endişelenecek bir durum yokmuş
B

Büşra K. ..

15 Aralık 2025 11:38
@İlkin Demir
İ

İlkin D.

15 Aralık 2025 11:39
@Büşra Kılıçaslan Büşra Hanım çok çok teşekkür ederim hem hatırladınız hemde içimi rahatlattınız🌺🤍🙏🏻
B

Büşra K. ..

15 Aralık 2025 11:40
Salyası fazla olduğu için ve bu salyaları yuttuğu için kakası normalin bir tık üstünde hafif sarı ve köpüklü olabilir ama ishal gibi sıvı olmaz ayrımını iyi anlayın dedi merak edilecek bir durum yokmuş
B

Büşra K. ..

15 Aralık 2025 11:41
Rica ederimm🩷🌸

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir