Yürüyememe

128 görüntüleme
S

Sevgi K.

18 Eylül 2025 23:28
Benim bebeğim 14 aylık 24 günlük. 38+2 günlük doğdu. Kilosu az zayıf bir bebek ama boyu uzun. Dik oturuyor, destekli bir şekilde dik basıyor. 1 ayı aşkın yuvarlanarak dönmeye başladı. Bu şekilde yer değiştiriyor. Her yere gidiyor yuvarlanarak. Ama kendisi kalkıp bir yerlere daha tutunamıyor, biz onu kaldırıp dik yaptığımızda tutunuyor koltuğa falan, ama kendisi kalkıp tutunmuyor, bu durum beni çok telaşlandırıyor. Nörolojiye götürdüm kan aldılar. Karaciğer kas enzimleri vs için, normal çıktı ama sınırda çıktı, doktor yakın zamanda aşı yaptınız mı dedi hayır dedik, iki hafta sonra gelin tekrar alalım kanı dedi, korkmaya başladım, lütfen cevap verip bilgilendirir misiniz, normal mi bu durum?
T

Tuğba B. ..

19 Eylül 2025 04:38
Benim 2 çocuğumda 18 aylıkken yürüdüler.her çocuğun gelişimi farklıdır.
S

Sevgi K.

19 Eylül 2025 04:45
Ama bir yerlere tutunuyorlar mıydı 14 aylıkken falan
B

Banu Ç.

19 Eylül 2025 04:58
Benim kızımda aynı şekildeydi ayağa kalkma vs emekleme bile yoktu nöroloğumuz 18.ayda yürümezse problem olabilir dedi ve 18.aya girdiğimiz gibi kızım kendiliğinden yürüdü. Endişenizi çok iyi anlıyorum ama herhangi bir sorun yoksa 18.aya kadar normal karşılanıyor
T

Tuğba B. ..

19 Eylül 2025 05:16
Hayır yoktu endişenmeyin
S

Sevgi K.

20 Eylül 2025 20:19
Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için 🙏🏻🌹
H

Hanife A.

23 Eylül 2025 19:50
Merhaba sevgi hanım benim kızım da 16 aylık desteksiz birkaç adım atabiliyor ama hala daha bir yere tutunup kalkamıyor
S

Sevgi K.

24 Eylül 2025 21:34
Hepinizin yazdıkları içimi rahatlattı, çok teşekkür ederim 🌸 En kısa zamanda bütün yavrularımız yürümeye başlar da içimiz rahat eder🙏🏻

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir