Yürüteç Kullanımı

374 görüntüleme
N

Nazlıcan

Premium Üye
21 Ağustos 2026 05:41
Merhaba 7 aylık bebeğim birkaç gündür sürekli tırmanmaya ve ayağa kalkmaya çalışıyor, birkaç kere ev kazası geçirdi salıncağı var ona tırmanmaya çalışırken düşüp salıncağın metal ayağına alnını vurdu falan, yürüteç kullandınız mı faydası/zararı oldu mu? Aydınlatırsanız sevinirim..
A

Azime

Premium Üye
21 Ağustos 2026 08:36
Benim 2 tane oğlum vaR 6 aylık ve 7 yasında ikisine de kullanmadım kullanmayı da düşünmüyorum erkek cocuklar için pek önerilmiyor
C

Cennet ..

21 Ağustos 2026 08:48
Aslında olası ev kazaları için hiç önerilmiyor. Kullanmadığınız takdirde birşey kaybetmezsiniz. Yürüme arkadaşı zamanı geldiğinde daha iyi bir seçenek olabilir.
Göktenur B.

Göktenur B.

21 Ağustos 2026 10:04
Ben iki oğlum da da kullandım yaklaşık 1 ay kadar kullandım zaten 10. Ayda yürümeye başladı küçük gün içinde yürütece koyduğum da maksimum 15 Dk duruyordu sonrasında zaten sıkılıyor ben zararını görmedim ev kazaları malesef hepimizde olabiliyor olabildiğince önlem almak şuan 1 yaşında öncesinde ne kadar rahatmisim diyorum koltuğa çıkıyor heryere çıkmaya çalışıyor onu tek başına saniye bırakamıyorum
Tay

Tay

21 Ağustos 2026 10:14
Ben de kullandım içinde fazla tutmadıkca sıkıntı olmaz dıye düşünüyorum ben benim peşimden geliyordu hep
Ö

Özge Y.

21 Ağustos 2026 11:16
Eğer sürekli tırmanmaya çalışıyorsa oyun parkı alabilirsiniz, içinde güvenle oynuyor hem,fileler sayesinde rahat tırmanıyor ve düştüğünde zarar görmüyor, biz altına ayrıca oyun matı seriyoruz ve içine sevdiği oyuncaklarını koyuyoruz, güzel vakit geçiriyor, tavsiye ederim, yürüteç kullanmadık hiç, kendi gelişimine bıraktık, 9 aylık ve eşyalara tutunarak yan yan yürüyor
N

Nazlıcan

Premium Üye
21 Ağustos 2026 13:40
Özge Yıldız
Eğer sürekli tırmanmaya çalışıyorsa oyun parkı alabilirsiniz, içinde güvenle oynuyor hem,fileler sayesinde rahat tırmanıyor ve düştüğünde zarar görmüyor, biz altına ayrıca oyun matı seriyoruz ve içine sevdiği oyuncaklarını koyuyoruz, güzel vakit geçiriyor, tavsiye ederim, yürüteç kullanmadık hiç, kendi gelişimine bıraktık, 9 aylık ve eşyalara tutunarak yan yan yürüyor
Benim de bebeğim şu anda göbeğinin üstünde bir de emekleme pozisyonuna kalkıp kendini ittirerek ilerleyip ulaşıyor istediği yerlere, ulaşamadıklarına ds tırmanmaya çalışıyor. Oyun parkı için evde yerimiz yok o yüzden başka bir şeyler düşünmüştüm teşekkür ederim
N

Nazlıcan

Premium Üye
21 Ağustos 2026 13:46
Göktenur Bektaş
Ben iki oğlum da da kullandım yaklaşık 1 ay kadar kullandım zaten 10. Ayda yürümeye başladı küçük gün içinde yürütece koyduğum da maksimum 15 Dk duruyordu sonrasında zaten sıkılıyor ben zararını görmedim ev kazaları malesef hepimizde olabiliyor olabildiğince önlem almak şuan 1 yaşında öncesinde ne kadar rahatmisim diyorum koltuğa çıkıyor heryere çıkmaya çalışıyor onu tek başına saniye bırakamıyorum
Evet ben de şu an 7 aylık olmasına rağmen bırakamıyorum bir yerlere bir şekilde ulaşıyor, 10-15 dakika bile olsa tabi işimi bile yapabilsem çokmiyi benim için
N

Nazlıcan

Premium Üye
21 Ağustos 2026 13:46
Cennet 💐
Aslında olası ev kazaları için hiç önerilmiyor. Kullanmadığınız takdirde birşey kaybetmezsiniz. Yürüme arkadaşı zamanı geldiğinde daha iyi bir seçenek olabilir.
Teşekkür ederimmm, Muhtemelen yürüme arkadaşına ihtiyacım kalmadan yürüyecek oğlum 😅
N

Nazlıcan

Premium Üye
21 Ağustos 2026 13:47
Tay
Ben de kullandım içinde fazla tutmadıkca sıkıntı olmaz dıye düşünüyorum ben benim peşimden geliyordu hep
Ben de onun için düşündüm, odadan odaya giderken o da hemen gelir benimle . Ben de hemen kısa süreli bir işimi görürüm
N

Nazlıcan

Premium Üye
21 Ağustos 2026 13:48
Azime
Benim 2 tane oğlum vaR 6 aylık ve 7 yasında ikisine de kullanmadım kullanmayı da düşünmüyorum erkek cocuklar için pek önerilmiyor
Neden önerilmiyor? Benşm de bebeğim erkek de o yüzden soruyorum. Yani genel olsrak önermeyen doktorlar var da, özellikle erkekler için önerilmemesinin sebebini bilmiyorum
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir