Yürüteç Kullanımı

78 görüntüleme
B

Büşra U.

15 Aralık 2025 14:41
Bebişlerinize yürüteç kullandınız mı? Kullandıysanız kaçıncı ayında? Doktorlar yürüteç önermiyorlar ama bir zararını gören oldu mu? Bebeklerin emeklemesi vs. gerekiyor mu acaba kullanmak için?
Y

Yasemin G.

15 Aralık 2025 14:59
Merhaba benim bebeğimde 4 gün sonra altı aylık oluyor dün aldım ama biraz tedirginim
C

Cerennn

15 Aralık 2025 15:09
Oğlum 7 aylık yurumek için çabalamaya başladı doktor yürüteç onermedi bende kullanmak ıstemedım doğrusu bir arkadaşımızdan bır sure yurume arkadaşı edındık ama onu kullanırkende tedirgin oldum hızını ayarlayamadığı için. 9 aya girdikten sonra yürümeye başladı ve çok uzun kullanmam gerekmedi. Kendı kendıne yürümeyi başardı gibi Oldu. Doktorlargi genel olarak yürütec kullanımını önermiyorlar zaten.
İ

İpek

15 Aralık 2025 15:22
Yurume arkadasinin tekerleklerine corap gecirebilirsiniz hizi kesiliyor :)
B

Büşra K. ..

15 Aralık 2025 16:40
Merhaba yürüteçten kastınız bizim bildiğimiz örümcek ise ben kullandım kızım 7.ayından 10. ayına kadar bindi Herhangi bir sorun yaşamadık parmak ucunda yürüme olmadı ya da emeklemesini yürümesini geciktirecek bir problem yaşamadık ama günlük 15-20 dakikayı geçirmedim ve mutlaka yanında durdum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir