Yürüteç 🧸

143 görüntüleme
E

Elanur Ü.

12 Haziran 2026 09:48
Kızlar oğlum 10 aylık yürüteç kullanıyorum neredeyse 2 aydır ama bırakmak istiyorum. Fakat day day durmuyor emeklemiyor kollarından tutunca yürüyor yürüme arkadaşı da kullanamıyorum bu yüzden napıcam ben 😀😀🫣😮💨
Göktenur B.

Göktenur B.

12 Haziran 2026 10:46
Bende 6. Aydan sonra kullanmaya başlamıştım 7 aylıkken ailemin yanına gittik önce çok aradık yürüteci sonrasında bol bol haliyle yerde zaman geçirince hem emeklemeye hemde kendini biyerlerden tutup kaldırmaya başladı döndüğümüzde binmek istemedi bidaha şuan 10.5 aylığız desteksiz yürüyor bir kaç Dk kendi başına
M

Masuma H.

12 Haziran 2026 10:47
Bizde yurutec kullandik 10ayinda.Daha sonra emeklemedigini gorunce gitdikce yuruteci az kullanmaya basladim.En sonunda komple atdim.Sonra yavas yavas bebisim emeklemeye basladi.Yuruteci gorunce kendilerini zora sokmuyorlar.Yurutec olmayinca careyi emeklemekte buldu.
E

Elanur Ü.

12 Haziran 2026 10:47
Yerde nasıl zaman geçirdiniz yani benim oğlum herşeyden sıkılıyor ne yapsam sıkılıyor
E

Elanur Ü.

12 Haziran 2026 10:48
O kadar doğru ki😇 keşke hiç koymasaydım diyorum
B

Buket ..

12 Haziran 2026 11:20
10. Ayında elinden tutunca yürüyordu yürüteç kullanmaya başladık oturarak yürümeye çalıştı sonra kullanmayı bıraktık mama sandalyesini iterek yürümeyi öğrettim sonra kendi kendine sehpayı sandalyeyi vs iterek yürümeye başladı. Yürüteçin minderini çıkartıp ortasına koyabilirsiniz ben o şekilde kullandım 1 ay kadar , 12. Ayda desteksiz yürüdü
Göktenur B.

Göktenur B.

12 Haziran 2026 11:52
Elanur Ülkü
Yerde nasıl zaman geçirdiniz yani benim oğlum herşeyden sıkılıyor ne yapsam sıkılıyor
Biz biraz kalabalıktı etrafımizda teyze dede anneanne olunca hepsi sırayla ilgilendi o arada hoş şuan diş çıkarma dönemindeyiz 3 gündür kucağımdan inmiyor oyuncakların yüzüne bakmıyor
A

Ayşe Ş. ..

Premium Üye
12 Haziran 2026 11:57
Yürüteçe koymaya başladığınızda bebeğiniz hangi evrede idi. Bebekler döner, tam tur döner, oturmaya başlar, emekler, tutunur kalkar, sıralama yapar, dengede durur ve yürürler. Siz hangi evrede yürüteçe başladı iseniz. Gelişim basamaklarını atlamadan ordan devam etmelisiniz. Doğal süreci bozmamalısınız yani öyle daha kolay olur
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir