Yürüteç

110 görüntüleme
Yıldız Ç.

Yıldız Ç.

8 Haziran 2026 19:52
Merhabalar bebeklerinize yürüteç kullanıyor musunuz kullanan veya kullanmayan var mı faydası veya zararı nedir doktorlar önermiyor ya acaba kullansak ne olur bir sıkıntı olur mu acaba kaçıncı ayda başlamak gerekiyor
K

Kezban F.

8 Haziran 2026 20:29
Merhabalar. Yürüteci doktorlar asla önermiyorlar. Bende kullanmayı düşünmüyorum. Yürüme arkadaşları var oyuncak gibi onlardan öneriyorlar. Bende zamanı geldiğinde yürüme arkadaşı alacağım.
Yıldız Ç.

Yıldız Ç.

8 Haziran 2026 20:31
Kaçıncı ayda kullanılması gerekiyor peki bilginiz var mı
G

Gülcan Ş.

8 Haziran 2026 20:48
Ben 7. Ayda kullandım baya 2 ay kadar başımıza talihsiz bir olay olunca attım iyiki de attım çünkü yürüteçle güzel gidiyordu yürütecsiz destekle ataklarına basmıyordu
Göktenur B.

Göktenur B.

8 Haziran 2026 20:58
Ben kullandım yürüteç oğlum 6 aylıkken almıştım çocuk saatlerce üstünde durmuyor günde toplasanız 1 saat anca orda zaman geçiriyor şuan oğlum 10 aylık yürümeye başladı desteksiz bı şekilde yürüme arkadaşı da tehlikeli bakıldığında çünkü stop gibi bir durumu yok çocuk hızına yetişemediginde yüz üstü düşebilir
Göktenur B.

Göktenur B.

8 Haziran 2026 20:59
Yaklaşık 1.5 ay kullandım yürüteç aktif daha sonrasında tatil nedeniyle ailemin yanına gittim orda 1 ay kadar kaldık bol bol yerde zaman geçirdik geldiğimiz de zaten binmek istemedi emeklemeye başladığı için
Yıldız Ç.

Yıldız Ç.

8 Haziran 2026 21:43
Göktenur Bektaş
Yaklaşık 1.5 ay kullandım yürüteç aktif daha sonrasında tatil nedeniyle ailemin yanına gittim orda 1 ay kadar kaldık bol bol yerde zaman geçirdik geldiğimiz de zaten binmek istemedi emeklemeye başladığı için
6. Aydan başlamalıyız o zaman
Göktenur B.

Göktenur B.

8 Haziran 2026 21:48
Yıldız Çatal
6. Aydan başlamalıyız o zaman
Doktorlar önermiyor ama ben iki oğlum da kullandım 6. Aydan itibaren kontrolü kullanmak lazım tabiki bi çok ev kazası olabiliyor dikkat etmek lazım
S

Sibel G.

8 Haziran 2026 22:05
Doktorlar önermiyor ben kzımda kullandım şu an 21 aylık 13 aylık yürüdü oğlum da 7 aylık 15 gündür kullanıyorum büyük nimet aslında 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 not öneri değildir
Yıldız Ç.

Yıldız Ç.

9 Haziran 2026 09:21
Sibel Göksu
Doktorlar önermiyor ben kzımda kullandım şu an 21 aylık 13 aylık yürüdü oğlum da 7 aylık 15 gündür kullanıyorum büyük nimet aslında 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 not öneri değildir
Kesinlikle tanıdığım herkes koydu bebeğini hiç sorun ile karşılaşana denk gelmedim
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir