Yürüteç

81 görüntüleme
S

Sultan ..

6 Nisan 2026 21:06
Örümcek yuruteci onerilmiyor biliyorum doktorlar zararlarını söylüyor, yürüme arkadasi da cok güvenli gelmiyor bana hızlı geliyor. Örümcek kullanıp da sıkıntı yaşayan var mi cok mu abartiliyor acaba lütfen deneyimlerinizi yazın
Merve

Merve

6 Nisan 2026 21:24
Valla bende istemiyorum asla almam diyordum e bebeğe gidince kızım çok binmek istedi bindirdim çok sevince alalım dedik ama çok tutmamaya çalışıyorum günde 1 defa biniyor ayaklarının yere tam bastığından emin oluyorum sadece çünkü parmak ucu yürüyüşü oluyormuş falan diye ona dikkat ediyorum
E

Esra G.

6 Nisan 2026 21:35
Ben de süre kısıtı şartıyla kullanıyorum günde bir kez maksimum yarım saat biniyor, sadece etrafta çekebileceği şeyler varsa dikkat etmek lazım, her bulduğunu devirmeye müsait çünkü. Ben çok abartı olmadığı sürece kullanılmasından yanayım çünkü benim kızım çok hareketsiz bir bebekti, dönmesi bile [8.ci](8.ci) ayda oldu, yürüteçle biraz hareketlendi kendi kendine keşfedince şuan adım atmaya bile başladı ellerinden tuttugumuzda basmıyordu daha önce
S

Sultan ..

7 Nisan 2026 13:58
Teşekkürler yanıtlarınız icin arkadaşlar

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir