Yürüteç

109 görüntüleme
A

Aynur K.

28 Şubat 2026 15:55
5buçuk aylık bebeğim sürekli ayaklarının üstünde durmak ve zıplamak istiyor yürüteç hakkında ne düşünüyorsunuz saglıksız diyorlar deneyip sorun yaşayan varmı
B

Buket ..

28 Şubat 2026 16:05
9. Ayda yürümek ayağa kalkmak çok istediği için kullanmaya başladık gün içinde 20 dakikadan fazla kullanmamak şartıyla 4-5 kere bindiriyordumama 10. Ayda ellerinden tutup yurutmeye çalışınca oturarak yürümeye çalıştı bizde kullanmayı bıraktık yürüme arkadaşıyla yürütec arasında kalmıştık keşke yürüme arkadaşı alsaydık 🥲
B

Büşra K. ..

28 Şubat 2026 16:13
Aynur Hanım ben kullandım hediye gelmişti günlük 20 dakikayı geçirmedim yeni modellerde boy ayarlamaları oluyor parmak ucunda yürüme olmadı o yüzden ama doktorlar önermiyor
Fatma A. U.

Fatma A. U.

28 Şubat 2026 16:19
Bizde kullanıyoruz kızım 8 ayı bitirdi çok uzun olmamak şartıyla koyuyorum içine
M

Melisa

28 Şubat 2026 16:35
@Aynur Kazlı ben tek başıma büyütüyorum biraz olsun nefes almak icin izin kopardim doktorum önermedi şayet söyle soyledi cok fazla durmasın 10 11 aylıkken kaldir bir de ev kafalarına dikkat edeceksen kullan dedi
A

Aynur K.

28 Şubat 2026 19:00

Fatma Albina U

Bizde kullanıyoruz kızım 8 ayı bitirdi çok uzun olmamak şartıyla koyuyorum içine

Kaç aylıkken başladınız
A

Aynur K.

28 Şubat 2026 19:01

Melisa

@Aynur Kazlı ben tek başıma büyütüyorum biraz olsun nefes almak icin izin kopardim doktorum önermedi şayet söyle soyledi cok fazla durmasın 10 11 aylıkken kaldir bir de ev kafalarına dikkat edeceksen kullan dedi

Bende tek başıma büyütüyorum bazen yemek yiyebilmek için ekran vermek zorunda kalıyorum
Fatma A. U.

Fatma A. U.

28 Şubat 2026 23:23

Aynur Kazlı

Kaç aylıkken başladınız

6 ayı bitirmişti başladık
Fatma A. U.

Fatma A. U.

1 Mart 2026 00:14

Aynur Kazlı

Bende tek başıma büyütüyorum bazen yemek yiyebilmek için ekran vermek zorunda kalıyorum

8 ayı bitirdik ekran vermiyorum sadece siyah ekran olanlar var müzik açık onları deniyoruz sahur yapmak çok zor davulcu geçtiği için uyku yok malesef bizede

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir