Yürüteç

75 görüntüleme
Dilan Ç.

Dilan Ç.

7 Şubat 2026 12:36
Bebeğim 5 ay 1 haftayık sürekli ayakta durmak istiyor. Elimizden tutup kendini kaldırıyor. Yürütecin zararlı olduğu hakkında bilgim var yürüme arkadaşı uçin ise çok erken. Napacağımı bilmiyorum. Bizde yürütec ile büyüdük herhangi bir sağlık sorunumuz olmadı ama yinede bilmiyorum çok kararsızım
T

Tuğba B. ..

7 Şubat 2026 12:42
Yürüme arkadaşı alsanız daha iyi sanki
Hatice C. .

Hatice C. ..

7 Şubat 2026 13:08
Durumunuz varsa ikisinide alın belirli aralıklarla yürüteç de yürüme yapar tam toparlayınca da yürüme arkadaşıyla ilerler
B

Büşra K. ..

7 Şubat 2026 13:43
Dilan Hanım ben yürüteç kullandım önerilmiyor fakat hediye gelmişti günlük 20 dakikayı geçirmedim ve hep yanında durdum kazaları önlemek için
Afranur K.

Afranur K.

7 Şubat 2026 14:02
Ayağını yere tam basıyorsa eğer, günlük 15-20 dk kullanmasında bir sakınca olmadığını okumuştum ben de.

Ama iki şeye önem verin eğer erkek çocuğunuz varsa testislerini kendi ağırlığı ile ezme ihtimali var, yürüme arkadaşı daha iyi olabilir bu durumda.

Bir de henüz tam ön-arka desteği olmadığı için yürüyece koyduktan sonra önden bir miktar destekleyin ki kendini dengesiz bırakmasın.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir