Yürüteç

114 görüntüleme
Ş

Şeymanur Ş.

6 Şubat 2026 21:37
Normalde almak istemiyordum ama ekransız ve tek başıma büyütüyorum desteksiz yürüteç aldım bebeğim çok mutlu içinde kendimi suçlu hissediyorum
M

Merve T. T.

6 Şubat 2026 21:43
Hani şu yürüme arkadaşları var bebek kendi elleriyle komuta ediyor ondan kullandık biz tavsiye ederim yürüteç gibi kalça sorunu vb de olasılığı yok. Ürünü internette mutlaka bulursunuz fisher price markasının hatta ufak bi de direksiyonu var bi bakın isterseniz böylelikle kendinizi de kötü hissetmeyin çünkü zaten dünyanın en kıymetli ve zor mesleklerinden birini yapıyorsunuz. Sevgiler
Ş

Şeymanur Ş.

6 Şubat 2026 21:50
Teşekkür ederim yürüme arkadaşı mantıklı evet ama bebeğim daha yeni 6 aylık olacak bende bazen tuvalete bile zor gidiyorum yere bırakınca da çok hareketli dönüp dönüp gidiyor
B

Buket ..

6 Şubat 2026 21:57
Ayakları yere tam bassın ve içinde maks 20 dakika dursun keyfi yerindeyse kendinizi suçlu hissetmeyin ev ortamı yürütece uygunsa , ayakları yere tam basıyor ve içinden vakitlice çıkarıyorsanız sorun olmaz. Bizde bugün aldık 9 aylik bebeğim çok sevdi yerde hep ayağa kalkmak icin peşimizde ağlıyordu
M

Merve T. T.

6 Şubat 2026 22:01

Şeymanur Şenöz

Teşekkür ederim yürüme arkadaşı mantıklı evet ama bebeğim daha yeni 6 aylık olacak bende bazen tuvalete bile zor gidiyorum yere bırakınca da çok hareketli dönüp dönüp gidiyor

Minik bebek 😘😘 Buket hanımefendinin yazdığı gibi tadında bırakırsınız siz de o zaman kendinizi de üzmeyin yalnız değilsiniz
G

Gizem Ü.

6 Şubat 2026 22:13
Benim bebeğim 6 aylık koydum ama sevmiyor gitmiyor da sabit duruyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir