Yürüteç

201 görüntüleme
E

Elif Ö.

16 Haziran 2025 14:11
Hocam bebeğim 6 ay 20 günlük, henüz desteksiz oturmuyor ama dönme basma vs gibi durumlar için şu an her şey yolunda doktorumuz da yeni zamanda gördü ancak evde yürüteç olmalı mı, gerçekten zararlı mı bu tarz vakit geçirebileceği bir oyuncak istiyoruz ama yürüteç konusunda endişeliyim önerilmediği için
F

Fatma S. ..

16 Haziran 2025 14:14
Çocuk yürümeyi değil kendini öne atmayı öğreniyor, parmak ucu basma da yapabiliyor. Hiçbir doktor önermiyor. Onun yerine yürüme arkadaşı alabilirsiniz.
E

Elif Ö.

16 Haziran 2025 14:16
Ya evet ben de bu şekilde biliyorum ama yine de net bir bilgi almak istedim, yürüme arkadaşı sanırım daha iyi ama bilemiyorum evde de oyalanır mı acaba diye düşündüm ama tabi ki önemli olan bebiş sağlığı
F

Fatma S. ..

16 Haziran 2025 14:46
Aslında yürüteçte durunca sadece ordan oraya gezmiş olur ama onun yerine emekleyerek yada yürüyerek bütün evin altını üstüne getirse gelişimi için daha iyi olur 🙂
R

Rumeysa D.

16 Haziran 2025 14:48
Merhaba, çevrem bana da çok baskı yaptı yürüteç(örümcek) al rahat edersin diye. Ama hiçbir doktor önermiyor. Ki ben de tehlikeli buluyorum çarpıp düşme riski çok. Ben kendi bebeğime yürüme arkadaşı aldım. Hem eğlenceli vakit geçiriyor hem yürümesine destek oldu hem de özgüven kazandırdı. Bebeğim 13 aylık yürüyor ama hala onu evin içinde sürmeye bayılıyor. Öneririm size de naçizane
R

Rumeysa D.

16 Haziran 2025 14:49
Bu arada yürüme arkadaşlarının da farklı kalite de olanları var onları da göz önünde bulundurmanızı öneririm
D

Damla D.

16 Haziran 2025 14:59
Biz 8. Ayda yürüteç aldık ve yürümesi gelişti. Elimizden tutarak yürüyordu poposunu geri atarak yürüteçten sonra kendini dik tutmayı öğrendi. Boyuna göre ayarlayınca parmak ucuna basma yapmıyor. Şu an 10.5 aylık parmak ucu yürümesi yok. Yürüme arkadaşı da aldık onu da çok güzel sürüyor. Hatta yürüteci de yürüme arkadaşı olarak kullanıyor yürütece tutunup yürüyor. Sürekli yürütece koymadık bu arada. Bence boyunu güzel ayarladıktan ve sürekli koymadıktan sonra faydalı.
G

Gülşah Ö.

20 Haziran 2025 20:28
Bebeğim 7 aylık ayak basması, desteksiz oturması yok fizyoterapiste gidiyoruz bize acil yürüteç önerdi ancak çocuk doktorumuz önermedi. 1 haftadır yürüteç kullanıyoruz ayaklarından güç alabildiğini fark etti
E

Elif Ö.

21 Haziran 2025 11:10
bebeğiniz 7 aylık ise bu söylediklerinizi henüz yapamaması normal bizimki de desteksiz oturmuyor henüz ama doktorumuz erken zaten dedi 10. aya kadar süresi oluyor dedi dönmesi vs güzel ama ondan mı bilmiyorum belki etkilidir
C

Ceren T.

21 Haziran 2025 11:13
Ben desteksiz çocuk büyüttüğüm için çok zorlanıyordum ve yürüteç aldım sadece çok acil işim olduğunda ekran vs açmak yerine 10-15 dk yürüteçe bırakıyordum. Uzun süre aska bırakmıyodum. Hem emekledi hem de tam zamanında yürüdü çok şükür.. çok zorlanıyorsanız kısa süreli bırakmakta sorun görmemişti bizim doktorumuz ama kesinlikle uzun süre kalmayacak demişti

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir