Yürürken Hem Emecek Hem Uyuyacak

273 görüntüleme
B

Bahar S. A.

30 Haziran 2026 21:39
Ne zaman uyku saati gelse illa kucağımda gezdirip ona göğsümü vereceğim ilk başlarda pek umursamadım zamanla bırakır dedim ama 7,5 aylık olduk ve ben artık yoruldum. Sırtım ağrıdı. Hem yürü hem emzir hem kucakta pış pış yap çok zorlanıyorum. Bu alışkanlığından nasıl bebeğimi vaz geçirebilirim. Babasında şıp diye uyuyor ama bana gelince yok anam bak şu an yukarıda belirttiğim durumdayken buraya yazıyorum. Birisi yardımcı olursa sevinirim 😮💨😂
R

Rabia K. ..

30 Haziran 2026 22:03
Benim bebeğimde kucakta sallanarak uyuyordu bazen öyle emmek istiyordu baktım olacak gibi değil yatağa koydum eline bir uyku arkadaşı yada tülbent onunla oynaya oynaya mayıştı emdi uyudu baktım oluyo doğru mu yanlış mı bilemiyorum ikinci gün kucak istedi üçüncü gün kucak istedi ağlayınca alıp sakinleştirip eline tülbent verdim şuan uyumak isteyince tülbent ile oynuyor
B

Bahar S. A.

30 Haziran 2026 22:19
Rabia K.
Benim bebeğimde kucakta sallanarak uyuyordu bazen öyle emmek istiyordu baktım olacak gibi değil yatağa koydum eline bir uyku arkadaşı yada tülbent onunla oynaya oynaya mayıştı emdi uyudu baktım oluyo doğru mu yanlış mı bilemiyorum ikinci gün kucak istedi üçüncü gün kucak istedi ağlayınca alıp sakinleştirip eline tülbent verdim şuan uyumak isteyince tülbent ile oynuyor
Bizimkinde işlemiyor ne uyku arkadaşı ne tülbent Laz damarı tuttu mu tutuyor şaştım kaldım
R

Rabia K. ..

30 Haziran 2026 22:31
Bahar Sandıkçı Aşan
Bizimkinde işlemiyor ne uyku arkadaşı ne tülbent Laz damarı tuttu mu tutuyor şaştım kaldım
Minik oyunlar oynayın şarkı söyleyin ona sabır gerekiyor biraz maalesef bu aylarda istedikleri olmayınca daha çok ağlıyorlar ama inanın rahat edeceksiniz
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir