Yürümekten Koltuktan İnmekten Korkma

146 görüntüleme
B

Betül

10 Şubat 2026 18:53
17 aylık bebeğim yürümüyor henüz. Çok korkuyor elini bıraktığımda hemen ağlar. Cesaretlendirdiğim zaman 7-8 adım atabiliyor. Koltukta yatakta adım atmayı seviyor. Zeminde korkuyor. Ve koltuktan inerken ağlıyor inemiyor korkuyor. Yastık koyuyorum öyle iniyor. Çok endişeleniyorum bu haline.

Onun dışında komut alır, göz teması işaret gösterme vs var. Sadece kelime sayımız az dört aya yakın telefona bakıyordu. Ama 2 haftadır göstermiyorum .
B

Betül

10 Şubat 2026 21:00
kimse yok mu
B

Betül

10 Şubat 2026 23:27
Uzmanlarımız bakabilir mi 😔
Yaren İ. K.

Yaren İ. K.

Uzman Klinik Psikolog

12 Şubat 2026 23:39
18. Aya kadar yürümesi için bekleyebilirsiniz. Henüz tam olarak yürümediği için daha temkinli ilerliyor olabilir. Yürümeye başladıktan sonra benzer zeminlerden kaçınma ve yükseğe karşı hassasiyet devam ederse bir ergoterapi değerlendirmesi almanızı tavsiye ederim
B

Betül

13 Şubat 2026 10:43

Yaren İlayda Korman

18. Aya kadar yürümesi için bekleyebilirsiniz. Henüz tam olarak yürümediği için daha temkinli ilerliyor olabilir. Yürümeye başladıktan sonra benzer zeminlerden kaçınma ve yükseğe karşı hassasiyet devam ederse bir ergoterapi değerlendirmesi almanızı tavsiye ederim

Teşekkürler cevabınız için

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir