Yürümekten Koltuktan İnmekten Korkma
146 görüntüleme
B
Betül
10 Şubat 2026 18:53
17 aylık bebeğim yürümüyor henüz. Çok korkuyor elini bıraktığımda hemen ağlar. Cesaretlendirdiğim zaman 7-8 adım atabiliyor. Koltukta yatakta adım atmayı seviyor. Zeminde korkuyor. Ve koltuktan inerken ağlıyor inemiyor korkuyor. Yastık koyuyorum öyle iniyor. Çok endişeleniyorum bu haline.
Onun dışında komut alır, göz teması işaret gösterme vs var. Sadece kelime sayımız az dört aya yakın telefona bakıyordu. Ama 2 haftadır göstermiyorum .
Onun dışında komut alır, göz teması işaret gösterme vs var. Sadece kelime sayımız az dört aya yakın telefona bakıyordu. Ama 2 haftadır göstermiyorum .
B
Betül
10 Şubat 2026 21:00
kimse yok mu
B
Betül
10 Şubat 2026 23:27
Uzmanlarımız bakabilir mi 😔

Yaren İ. K.
Uzman Klinik Psikolog
12 Şubat 2026 23:39
18. Aya kadar yürümesi için bekleyebilirsiniz. Henüz tam olarak yürümediği için daha temkinli ilerliyor olabilir. Yürümeye başladıktan sonra benzer zeminlerden kaçınma ve yükseğe karşı hassasiyet devam ederse bir ergoterapi değerlendirmesi almanızı tavsiye ederim
B
Betül
13 Şubat 2026 10:43
18. Aya kadar yürümesi için bekleyebilirsiniz. Henüz tam olarak yürümediği için daha temkinli ilerliyor olabilir. Yürümeye başladıktan sonra benzer zeminlerden kaçınma ve yükseğe karşı hassasiyet devam ederse bir ergoterapi değerlendirmesi almanızı tavsiye ederim