Yürümek İçin Geç mi Kaldık?
83 görüntüleme
B
Buket K.
19 Aralık 2025 14:03
Kızım bu ayın sonunda 1.5yaşında olucak.Tutunmadan yürümek istemiyor.Dengesini tam sağlayamadığı için 5/6adımdan fazlası yok.Koltuklara çıkıyor tutunarak gayet iyi yürüyor.Doktor bey 18ci aya kadar süresi var dedi fakat biraz tedirginim açıkcası.Yürümek için geç mi kaldı?Doktora götürmelimiyim?
E
Emire Ç.
19 Aralık 2025 21:42
Benim oğlum da 14 aylık koltuklara tırmanıyor yataklardan iniyor kendisi ama asla dik durmak istemiyor korkuyor belini tam tutamadığını söyledi doktor boyu 81 cm idi 1 ay önce bu da sebep olabilir dedi ama bende yürümem istemiyor diye çok üzülüyorum yürüme arkadaşı var onu kullanmak istemiyor asla tutmuyor bile ne yapalım desteklemek için şaşırdım kaldım artık
B
Buket K.
20 Aralık 2025 16:33
Benim kızımında boyu kendi yaş grubuna göre çok uzun.Benimde aklıma bu bir sebeb olabilirmi diye gelmişti.Siz yazınca bir daha düşündürdü açıkcası.Benim kızım yürüme arkadaşını tek başına kullanıyor oturduğu yerden hiç tutunmadan ayağa kalkıyor oyuncaklarıyla oynuyor ama yazdığım gibi adım atma kısmında bir yere tutunarak tutunmadan yapmak istemiyor.