Yürüme Gecikmesi

71 görüntüleme
G

Gülşah H. ..

30 Haziran 2025 12:42
Merhaba bebeğim 15 aylık desteksiz 3-4 adımdan fazlasini yürümüyor.
Elinden tutarsak dakikalarca yürüyor
10. ayından itibaren biyerelere tutunarak yuruyebiliyor
6. Ayında koltuktan 8. Ayında ise yürütecten düştü gözetim altında tutuldu hiç bir sorunu yok çok şükür . Düşmeye bağlı bir travma olabilir mi ne yapmamız gerekiyor?
Kendi başına yere basarken ayak parmaklarını içe çeviriyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim
Y

Yıldız C.

30 Haziran 2025 13:58
En doğrusunu hekimler bilir tabii ki , herhangi bir sağlık problemi oluşmadıysa , büyük ihtimalle travma olabilir , bunu da sizinle deneye deneye aşacaktır . Benim oğlum emeklemeye çalışırken burnunun üzerine düştü ve asla emeklemedi bi daha . Ve 13.aylıkken kendi kendine yürümeye başladı yani emeklemeden yürüdü. , ayak parmaklarını kasması da normal bence , sonuçta bi efor harcıyor heyecan , çaba , korku , bunların hepsi sebep olur dediğiniz şeye. Hekiminiz başka bişey önermediyse . Zamana bırakın telaş yapmayın.
M

Mimnice

1 Temmuz 2025 15:42
Merhabalar 20 aylık oğlum da dediğiniz gibi bikaç kere düştüğü için maalesef geç yürüdü 15 aylıkken 8-10 adım atabiliyordu daha fazla da artabilirdi ama hemen oturuyordu kendine güveni yoktu şuan 1 aydır yürüyor 19 aylık olmasına bikaç gün kala başladı yürümeye :( neyi denediysek olmadı kendi isteyince yürüdü 18 aylıkken çocuk doktorumuz çocuk nörolojiye yönlendirdi nöroloji uzmanı da kontrol etti bi sıkıntısı yok dedi ayakta durabilmesi önemli bizim için şuan dedi oyun gruplarına götür büyük çocukları görsün güveni gelsin dedi oyun grubuna daha götüremeden kendi yürümeye başladı 🙏🏻
G

Gülşah H. ..

1 Temmuz 2025 16:12
Geri dönüşleriniz için teşekkürler 🙏☺️

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir