Yürüme Arkadaşı mı Yürüteç mi

210 görüntüleme
S

S A.

25 Ocak 2026 16:33
Yürüteç zararlı diyorlar ama yürüme arkadaşı iterken düşer diye de korkuyorum kullanımı daha zor sanki kararsız kaldım sizce hangisi
B

Buket ..

25 Ocak 2026 17:15
Eğer ayakları yere tam basabiliyorsa ve ev müsaitse yürütec olabilir arkadaşımın bebeği yürüme arkadaşıyla düşmüş dudağı yarılmış o yüzden korktum almaya
S

S A.

25 Ocak 2026 17:17

Buket

Eğer ayakları yere tam basabiliyorsa ve ev müsaitse yürütec olabilir arkadaşımın bebeği yürüme arkadaşıyla düşmüş dudağı yarılmış o yüzden korktum almaya

Ayy böyle deyince daha tedirgin oldum
S

S A.

25 Ocak 2026 17:17

merve

Yürüme arkadaşı

Yürütece göre daha geç başlamak mı gerekiyor
B

Buket ..

25 Ocak 2026 17:18

S A

Ayy böyle deyince daha tedirgin oldum

Tedirgin etmek istemezdim ama dengeleri tam oturmadığı için bana çok mantıklı gelmiyor kazaya daha müsait gibi o yüzden yurutec almayı düşünüyorum ben
S

S A.

25 Ocak 2026 17:20

Buket

Tedirgin etmek istemezdim ama dengeleri tam oturmadığı için bana çok mantıklı gelmiyor kazaya daha müsait gibi o yüzden yurutec almayı düşünüyorum ben

Bu yönde ben de sizinle aynı fikirdeyim ama doktorlar zararlı deyince kararsız kalmıştım
m

merve

25 Ocak 2026 17:20

S A

Yürütece göre daha geç başlamak mı gerekiyor

9-10 aylık iken kullanmaya başladım ben, bebek ne zaman ayaklanmaya başlarsa. Kızım yürüme arkadaşına tutunarak ayaklandı düşme vs olmadı gayet rahat kullanımı. Yürüteçe artık zararlı diyorlar o yüzden doktorum da tavsiye etmedi
G

Gökçin N.

25 Ocak 2026 17:28
Yürüme arkadaşının tekerleklerine çorap geçirin kaymıyor. Sorunuzun cevabı yürüme arkadaşı bu arada
S

S A.

25 Ocak 2026 17:37

Gökçin Noyan

Yürüme arkadaşının tekerleklerine çorap geçirin kaymıyor. Sorunuzun cevabı yürüme arkadaşı bu arada

Teşekkürler
2

234423

25 Ocak 2026 22:47
Yürüme arkadaşını öneriyorlar hatta ilk zamanlar yavaş gitsin diye tekerlere çorap geçiriyorlar diye gördüm
D

Dilara İ.

26 Ocak 2026 13:03
6 aylık olur olmaz yürütece koydum 10 aylık yürüdü tam basıyor bi problemde yok çok şükür ev ortamını takılmıyacağı şekilde ayarladıktan sonra yürüteç bir annenin kurtarıcısı bence ve çokta eğleniyorlar bence bebekler yürüteçde akşamları babasıyla karşılıklı yürüme çalışmalarıda yaptık biz ve sürekli yürütece koymamak gerekli tabi oyunda oynasın
S

S A.

26 Ocak 2026 13:05

Dilara İndere

6 aylık olur olmaz yürütece koydum 10 aylık yürüdü tam basıyor bi problemde yok çok şükür ev ortamını takılmıyacağı şekilde ayarladıktan sonra yürüteç bir annenin kurtarıcısı bence ve çokta eğleniyorlar bence bebekler yürüteçde akşamları babasıyla karşılıklı yürüme çalışmalarıda yaptık biz ve sürekli yürütece koymamak gerekli tabi oyunda oynasın

Teşekkürler içimi rahatlattınız günde ne kadar koydunuz
D

Dilara İ.

26 Ocak 2026 13:05
Ayrıca yürüteç zararlı değil tehlikeli olduğu için öyle söyleniyor ayakları yere tam basmalı zaten kademeleri var ve ev ortamında takılıp tepetaklak düşme ihtimali olduğu için öyle diyor uzmanlar ben sordum bana bu cevap verildi vaktim var ben çocuğumun peşinde dolaşırım diyosanız yürüme arkadaşı bence ama benim hayatımı kurtardı yürüteç
D

Dilara İ.

26 Ocak 2026 13:21
Maksimum yemek yaptım çıkardım yani aldım oynattım vs
S

Sıla

26 Ocak 2026 13:39
Bebegim 8 aylık emeklemeyi cok sevmiyor ,bende yürütec kullanıyorum ama ayarı en düşükte dik duruyor ayagını tam basıyor kendisi de cokmutlu doktorum bi sorun görmedi evin içinde tek basına yürüyor ve dengeside daha iyi oluyor
S

S A.

26 Ocak 2026 14:10

Sıla

Bebegim 8 aylık emeklemeyi cok sevmiyor ,bende yürütec kullanıyorum ama ayarı en düşükte dik duruyor ayagını tam basıyor kendisi de cokmutlu doktorum bi sorun görmedi evin içinde tek basına yürüyor ve dengeside daha iyi oluyor

Hangi markayı kullanıyorsunuz
S

Sıla

26 Ocak 2026 15:57
Trendyoldan aldm
S

S A.

26 Ocak 2026 16:06

Sıla

Trendyoldan aldm

Teşekkürler

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir