Yürüme Arkadaşı

502 görüntüleme
E

Eses

8 Temmuz 2026 11:46
Merhaba bebeğim 11 buçuk aylık yürümeye başlamadı yürüme arkadaşı alma düşüncem var ama geç mi kaldım gereksiz mi olur bu aydan sonra bilemedim boşuna para da vermek istemiyorum kullanmayaksa.
Göktenur B.

Göktenur B.

8 Temmuz 2026 11:49
Oyuncak olarak oynayabilir belki ama yürüme için gerekli değil bence benim oğlum da 11 aylık yürüyor bana biraz tehlikeli geliyor çünkü yürürken bazen düşebiliyolar oyuncakla birlikte öne doğru hızlı hareket edip düşerse kötü olur gibi geliyor bana bende o yüzden almaktan vazgeçtim onun yerine başka bir oyuncak düşünebilirsiniz
Afranur K.

Afranur K.

8 Temmuz 2026 12:58
https://www.instagram.com/reel/DZ9gKJaN1bw/?igsh=MXRoaGlkbnJncDVoaw==

Yürüme arkadaşı bende de var, çok hızlı ve orantısız hareket ediyor. Onun yerine tay tay masaları olabilir, ayakta durup koltuklar arası sıralama ile daha verimli hareket edebilir bence.

Ben bu egzersizleri yaptırıyorum dönem dönem, henüz 9 aylık olduğu için sadece sıralama yapıyoruz ama emekleme vs. Hepsinde buradaki hareketler işe yaramıştı
Ö

Özge T.

8 Temmuz 2026 15:08
Ben de almadım sürerken hızlanıp gider diye, ama ayaklı aktivite masası aldık onun başında dura dura ayakta durma teşviki oluyor epey
Fatma A. .

Fatma A. ..

8 Temmuz 2026 15:50
Ben yürüme arkadaşı aldım yanında durup pür dikkat onu izliyorum sürerken, ilerledikçe ses falan çıkarıyor hoşuna gidiyor bebeğimin. Yalnız bırakamam öne fazla gidip düşebilir ve yorulup kendini pat diye bırakabilir. Ama biz eğlenceli ve faydalı bulduk, az kullansanız bile daha sonra önünde oturup panelleriyle oynar. Dolap uygulamasında falan 2. El uyguna bulabilirsiniz. Ebebekte ve Hepsiburada da çoğu zaman indirime giriyor
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir