Yürüme 🫰🏻
119 görüntüleme
E
Elanur Ü.
19 Haziran 2026 10:13
Kızlar bebeğim 10.5 aylık 1 hafta sonra 11.ayına girecek fakat bir yere yapışıp kalkma yok emekleme yok anca ben tutarsam adım atıyor. Yüz üstünden sırt üstüne ve tam tersini yapabiliyor ama başka da bir şey yapmıyor sizde durumlar nasıl
P
Pınar ..
19 Haziran 2026 10:53
Benim bebegim 11 aylik siraliyor yurume arkadasini bazen kendi tutup yurumeye calisiyor ayak kaslari cok gucsz geliyor banada ben yurutuyorum tutup sanki ayaklarini tam basmiyor yavas yavas adim atiyor sanki güç yok gibi bebeginiz biraz kiloluysa eger o yuzdende olabilir
N
Nur ..
19 Haziran 2026 11:20
10 aylık olmak üzereyiz daha yeni yeni komando gibi sürünmeye başladı ayağa kalkmaya çalışıyo
A
Asena
19 Haziran 2026 11:46
Kızım tam olarak 1 yaşında emekledi daha önce sürünüyordu sadece tırtıl gibi şimdi 15 aylık 2-3 haftadır yürüyor

Göktenur B.
19 Haziran 2026 13:36
Bebeklerimiz aynı aydalar bizde [8.aya](8.aya) kadar emekleme hatta desteksiz uzun süre oturma sadece sürünme vardı sonra kısa bı süre ailemin yanına gittim tabi orda hicbisey yoktu evde yürüteç felan vardı onda biraz zaman geçiriyordu oda olmayınca bol bol yerde zaman geçirdik önce oturmaya başladı desteksiz sonra emeklemeye başladı bunların hepsini [9.ayda](9.ayda) yaptı sonra kendini tutup kaldırmalar yatarken oturur pozisyona gelmeler derken şuan 10.5 aylık desteksiz 10 15 adım yürüyor ama hala korkuyor hemen oturuyor bizde ki en büyük etken hem abisinin olması onun peşinde gitme hemde aşırı meraklı bı bebek girmediği karıştırmadığı yer kalmadı evde böyle olunca buda onu dahada heveslendiriyor ama büyük oğlum tam yaşında yeni yeni yürümeye başlamıştı her bebek kendine özel gelişimi belkide emeklemeden yürür sizinki
Yükleniyor...