Yürüme
118 görüntüleme
C
Cennet
24 Nisan 2026 17:02
Bebeğim 12.5 aylık ama henüz bir yürüme belirtisi yok. Duvara, koltuğa ya da bize tutunarak yürüyor ama kendi kendine asla adım atmıyor hemen oturuyor yaşıtları ya da daha küçükleri yürüyor çok kafama takıyorum bu durumu destekleyebileceğim herhangi bir şey var mıdır? Eşimde bende geç yürümüşüz yaklaşık 18 aya yakınken falan
S
Sümeyra
24 Nisan 2026 17:16
Koltukta bırakıp çağırın benim kızım da 13 aylık olduğunda yürüdü her çocuk farklıdır neden bunu taktınız eninde sonunda yürüyecek ve genetik olarak da 18 ay gibi yürümüşsünüz
Ş
Şeyma E.
24 Nisan 2026 17:17
18 aya kadar sorun olarak görülmüyor dinlediğim her uzman aynı fikirde
C
Cennet
24 Nisan 2026 17:20
Koltukta bırakıp çağırın benim kızım da 13 aylık olduğunda yürüdü her çocuk farklıdır neden bunu taktınız eninde sonunda yürüyecek ve genetik olarak da 18 ay gibi yürümüşsünüz
C
Cennet
24 Nisan 2026 17:20
18 aya kadar sorun olarak görülmüyor dinlediğim her uzman aynı fikirde
S
Sümeyra
24 Nisan 2026 17:25
18 aya kadar normal ama zaten zorlamayan bir çocuksa biraz akışına salın istediğinde yapar biz mesela 13 aydır uyumuyoruz gazımız bitmedi dişler zor çıkıyor mamayı bırakamıyor bir ton sorunu olduğu halde hiç takılmadık kendisi yürüdü bırakın çocuğu koltuk arası geçerken alışır stres olursanız o da bunu hisseder ve yapmaz
C
Cennet
24 Nisan 2026 17:26
18 aya kadar normal ama zaten zorlamayan bir çocuksa biraz akışına salın istediğinde yapar biz mesela 13 aydır uyumuyoruz gazımız bitmedi dişler zor çıkıyor mamayı bırakamıyor bir ton sorunu olduğu halde hiç takılmadık kendisi yürüdü bırakın çocuğu koltuk arası geçerken alışır stres olursanız o da bunu hisseder ve yapmaz
C
Cennet ..
24 Nisan 2026 19:01
Merhaba çocuk ayakta durmuşken iki eline de top ya da tutabileceği bir oyuncak verin yürür diyorlar. Denemedim ama belki işe yarayabilir. Yoksada zaten destekli yürüyen desteksizde yürür bir gün dert etmeyin🌻
C
Cennet
24 Nisan 2026 20:26
Merhaba çocuk ayakta durmuşken iki eline de top ya da tutabileceği bir oyuncak verin yürür diyorlar. Denemedim ama belki işe yarayabilir. Yoksada zaten destekli yürüyen desteksizde yürür bir gün dert etmeyin🌻
Yükleniyor...