Yürüme

97 görüntüleme
S

Sena T.

10 Şubat 2026 10:15
14 aylık oğlum hala yürümüyor. Elinden tutunca yürüyor koltukları sıralıyor heryerden tutunup ayağa kalkıyor ama kendi basına yürümüyor herşeyi denedim olmuyor ne yapabilirim
Ezgi M. .

Ezgi M. ..

10 Şubat 2026 10:30
Merak etmeyin hiç tahmin etmediğiniz bi zamanda kendi yürümeye başlayacaktır 😂😂 benim bebeğim öyle oldu siz elinden tutup yürütün sürekli cesaretleniyorlar sonra bi gün arkadaşınıza video atarken bi bakmışsınız bebeğiniz yürümüş 😂😂 benim öyle oldu
S

Sena T.

10 Şubat 2026 10:48
Evet doğrudur ayı geçti çevremdeki akranları yaşında yürüdü hep
Ezgi M. .

Ezgi M. ..

10 Şubat 2026 10:52

Sena Türker

Her çocuk kendine özeldir siz çevredekilere bakmayın o zamanı geldiğinde kendi kendine yürür
Afranur K.

Afranur K.

10 Şubat 2026 11:37

Sena Türker

18. Aya kadar takip edilebilir, ayı geçmiş durumda değil yani içiniz rahat olsun. Hem sıralamaya başlamış demek ki sadece cesareti kalmış o da bir gün aniden gelecektir gerçekten
F

Fatma S. ..

10 Şubat 2026 12:07
Benim oğlumda 14 aylık emekleme sıralama herşeyi yapıyor evde kaydırak var ona bile merdivenlerden çıkıp kayıyor ama yürümüyordu taki düne kadar. Birkaç gündür olduğu yerde bir yere tutunmadan ayağa kalkmaya başladı ve dün birkaç adım olarak yürüdü. Merak etmeyin bir anda yürüyorlar.kızım 11 aylıkken yürümüştü oğlum 14 aylık olunca yürümeye başladı. 18 Aya kadar zamanı var hiç endişelenmeyin

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir