Yürüme
94 görüntüleme
A
Aslı
28 Ocak 2026 21:43
Kızım 1 yaşında ama hala yüz üstü dönemiyor emekleme yok yere de basmıyor bir yerlere tutunup kalkmak da istemiyor yere basacağını anladığı an ayaklarını topluyor doktorumuz 18. Aya kadar normal dedi ama yine de içim içimi yiyor bebeği böyle olan anneler bebekleriniz ne zaman yürüdü siz neler yaptınız yürümesi için bana neler önerirsiniz
T
Tuğba B. ..
28 Ocak 2026 22:17
Emekleme bir gelişim basamağı değil yürümek içinde zamanı var demekki ama dönmemesi düşündürdü [beni.sık](beni.sık) sık egzersiz yaptırın kucağınızda sürekli ayakları üstüne bastırın
A
Arzu.G
28 Ocak 2026 22:26
Doktorunuz nörolojik gelişimini de gözeterek sorun olmadığını söylemiştir muhtemelen o yüzden yürümesine canınızı sıkmayın kızlar erkeklere göre daha geç yürüyor genelde zaten ki 1 yaş yürümek için erken sayılır.emeklemek de evet gelişim basamağı sayılmıyor hiç emeklemeden yürüyen çok bebek var .dönme konusunda egzersizlere rağmen yapamıyorsa tek doktorla sınırlı kalmayın mutlaka farklı bir görüş alın bence ha aldıysanız ve tüm doktorlar normal diyorsa da kendinizi üzmeyin bebekler bir haftada bile çok gelişim gösterebilir endiselenmeyin
A
Aslı
29 Ocak 2026 12:05
Emekleme bir gelişim basamağı değil yürümek içinde zamanı var demekki ama dönmemesi düşündürdü [beni.sık](beni.sık) sık egzersiz yaptırın kucağınızda sürekli ayakları üstüne bastırın
E
Esra A.
29 Ocak 2026 13:14
Doktorunuzla bi görüşüp fikir alın ayaklarını basmaması duyusal hasssasiyetyen kaynaklı olabilir cogu cocukta bu bulunuyor, öyle bişeyden şüphelendiğiniz durumdada ergoterapilee var hemen düzeliyoe cocuklar