Yurtdışı Demir Takviyesi Sorunu

45 görüntüleme
A

Asi

14 Aralık 2025 19:24
Bebegim 4 ay 10 gunluk. Yurtdisinda yasiyoruz ve doktormuz demir takviyesine gerek olmadigini 9.ayda test yapacaklarini ona gore takviyeye baslayip baslamayacaklarini soyledi.Turkiye’de bildigim kadariyla 4.ay itibariyle demir takviyesine baslaniyor ve 9.ayda yapilan testle duruma gore biraktiriliyor. Doktorumuz ayni zamanda demir yonunden zengin olan cereal dedikleri yulap/pirinc lapasini anne sutuyle karistirarak bebege tadim yaptirabilecegimi 6.ayina geldiginde de ogun olarak verebilecegimi soyledi.4 aylik bir bebege tadim icin de olsa anne sutu harici bir sey vermek istemiyorum.Demir konusunda ise kafam cok karisik. Gelisimi etkileyen cok onemli bir faktor.Burada hangi demir ilacini alip hangi seviyede verebilirim onu da bilmiyorum.Tavsiyeniz nedir? Bir sekilde Turkiye’den bildigim bir markayi mi temin etmeye calismaliyim? Yoksa 5.aydan sonra ek gidaya demir bakimindan yuksek besinlerle mi baslamaliyim? Goren herkes fikrini, deneyimini yazarsa cok memnun kalirim.Gec kalmak istemiyorum.

Bu konuda henüz mesaj bulunmuyor.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir