Yumurta Yemiyor
153 görüntüleme

Göktenur B.
5 Mayıs 2026 09:52
Herkese merhaba oğlum 9 aylık sabah öğünlerinde asla yumurta yediremiyorum fincanda yaptım irmikli yaptım içine yumurtanın tadını bastıracak bır çok ürün koysamda tadını aldığı gibi midesi bulanıyor ne verirsem yiyor normalde ama yumurta yemiyor aslında bende yemem hiç sevmem yumurta ama bebek olunca yemeyince eksiklik olurmu kilosu felan iyi anne sütü alıyor ne önerirsiniz

Mihriban Y. ..
5 Mayıs 2026 10:17
Sürekli yumurta verince başlarda yemesine rağmen sıkılmıştı bebeğim ve artık yemiyordu biraz ara verdim sonra tekrar teklif edince yedi. Sizde ara verip tekrar tekrar deneyebilirsiniz.

Göktenur B.
5 Mayıs 2026 10:20
Sürekli yumurta verince başlarda yemesine rağmen sıkılmıştı bebeğim ve artık yemiyordu biraz ara verdim sonra tekrar teklif edince yedi. Sizde ara verip tekrar tekrar deneyebilirsiniz.

Afranur K.
5 Mayıs 2026 10:33
Annenin hamileliğinde vs. Tüketmediği ve sevmediği besinleri bebekleri de sevmezmiş. Ben de aynu durumu balıkla yaşıyorum maalesef. Balık ilk denemede yemesine rağmen daha sonra hep öğürdü.
Ben de denk başka proteinler kullanmaya çalışıyorum. Yumurta kolay ulaşılabilir ve güzel protein içeriği olduğu için güzel bir besin ama zorlayınca başka besinlere karşı sıkıntı yaşamanıza sebep olabilir bence. Yumurtayı karıştırdığınız besinleri de reddetmesin.
Ben de denk başka proteinler kullanmaya çalışıyorum. Yumurta kolay ulaşılabilir ve güzel protein içeriği olduğu için güzel bir besin ama zorlayınca başka besinlere karşı sıkıntı yaşamanıza sebep olabilir bence. Yumurtayı karıştırdığınız besinleri de reddetmesin.

Göktenur B.
5 Mayıs 2026 10:52
Annenin hamileliğinde vs. Tüketmediği ve sevmediği besinleri bebekleri de sevmezmiş. Ben de aynu durumu balıkla yaşıyorum maalesef. Balık ilk denemede yemesine rağmen daha sonra hep öğürdü.
N
Nur ..
5 Mayıs 2026 11:35
Benim bebeğim de yumurta yemiyodu tüm haliyle vermektense sadece sarısını verdim bir süre onu yiyince sonrasında tekrar tüm halini vermeye başladım şu an severek yiyo. İrmiği suyla pişirdikten sonra içine yumurtanın sarısını ekledim piştiktek sonra çeyrek muz ezip onunla karıştırdım bu tarifle yemeye başladı yumurtayı belki size de fikir olur

Göktenur B.
5 Mayıs 2026 11:40
Benim bebeğim de yumurta yemiyodu tüm haliyle vermektense sadece sarısını verdim bir süre onu yiyince sonrasında tekrar tüm halini vermeye başladım şu an severek yiyo. İrmiği suyla pişirdikten sonra içine yumurtanın sarısını ekledim piştiktek sonra çeyrek muz ezip onunla karıştırdım bu tarifle yemeye başladı yumurtayı belki size de fikir olur
N
Nur ..
5 Mayıs 2026 12:04
Teşekkür ederim cevabınız için aslında sadece sarısını veriyorum dediğiniz gibi denedim cicibebeyle felan da denedim tuzluda denedim avakado labne felan hiç bı türlü yemedi ya tüm haliyle bişey karıştırmadan denicem bide hiç öyle denemedim belki öyle yer

Göktenur B.
5 Mayıs 2026 12:05
Daha önce birkaç kez ben de denemiştim bu tarz tarifleri ama biraz katı yaptığım için yemiyodu son yaptığımda sıvı tuttum irmikli karışımı onunla yemeye başladı umarım sizinki de severek yer 🌸
A
Ada K. ..
5 Mayıs 2026 12:31
Yumurta yoğurt mısır unu elma suyu konsantresi arkalı önlü pişirip deneyin tatlı olduğundan belki sever

Göktenur B.
5 Mayıs 2026 12:40
Teşekkür ederim denicem mutlaka
Yükleniyor...