Yumurta Sarısı Alerjisi

120 görüntüleme
G

Gizem K. A.

29 Ocak 2026 21:37
Bebeğimde yumurta sarısı alerjisi çıktı değeri 4,86. Alerji doktoru [9.ay](9.ay) aşısını yaptırmayın dedi.( devlet sağlık ocağının takip ettiği aşı) içinde yumurta varmış. 1 yaşına geldiğinde hastane ortamında yaptırmamı söyledi. Aynı şey menenjit aşısı için de geçerli mi acaba 7 ay 10 günlüğüz henüz hiçbir dozu yaptırmadık.
Z

Zeynep K.

29 Ocak 2026 22:04
Gizem ben iki gün önce yaptırdım kkk aşısını kızım 12 aylık. Kayseri şehir Hastanesinde gözetim altında yaptırdık, damar yolu açıldı her ihtimale karşı 2 saat de bekledik bir sorun olmazsa eve göndeririz dediler şükür bir sorunla karşılaşmadık ama şöyle bir durum var orda vurulan iğnede ellerinde süt ve yumurta olan varmıştı bize başka bir iğne söylediler biz de onu aldık ismi Priorix , istersen bir sor doktoruna o şekilde fikir al
Z

Zeynep K.

29 Ocak 2026 22:05
Menenjit aşısından da korkma biz iki doz vurulduk üçüncü dozu da Şubat'ta vurulcaz alerjiyle alakası yok menenjitin
G

Gizem K. A.

29 Ocak 2026 22:10
Çok teşekkür ederim, çok bilgilendirici oldu, doktorumla görüşeceğim hemen 🙏🏻
İ

İrem ..

29 Ocak 2026 23:02

Zeynep Kaya

Gizem ben iki gün önce yaptırdım kkk aşısını kızım 12 aylık. Kayseri şehir Hastanesinde gözetim altında yaptırdık, damar yolu açıldı her ihtimale karşı 2 saat de bekledik bir sorun olmazsa eve göndeririz dediler şükür bir sorunla karşılaşmadık ama şöyle bir durum var orda vurulan iğnede ellerinde süt ve yumurta olan varmıştı bize başka bir iğne söylediler biz de onu aldık ismi Priorix , istersen bir sor doktoruna o şekilde fikir al

Bu bahsettiğiniz kkk aşısı mı Zeynep hanım ? Eğer oysa nasıl tedarik ettiniz benim bebeğimin de yumurta alerjisi var
M

Meltem G.

30 Ocak 2026 02:55
Bizde yaptırmadık o aşıyı o aşının zorunluluğu yok zaten sağlık ocağına yumurta alerjisi dersen onlarda yaptırmak istemiyor 12. Ayda olan aşının aynısı 12. Ay tekrarı yapılıyor o nedenle 9. Ay zorunlu değil

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir