Yumurta Alerjisi ve Kızamık Aşısı

384 görüntüleme
Ö

Özlem Y.

22 Nisan 2026 11:49
Merhaba. Kızım 9 aylık olacak. Yumurta alerjisi var. 9. Ay aşısı için hastaneye gideceksin denildi. Nasıl oluyor. Yaşayan tecrübeli anneler yazarsa çok sevinirim
E

Esmanur ..

22 Nisan 2026 12:26
Merhaba yumurta yediginde vucudunda dokuntumu olustu? Benim bebegiminde yumurtaya alerjisi var alerji doktorumuz deri testi yapti ciddi bi reaksiyon gosterdigi icin [9.ay](9.ay) kkk asisini erteledik 1 yasinda tekrar kkk asisi oluyor tekrar test verdik ve alerjisi azalmisti dokrorumuz gozlem altinda asi yapilabilir dedi asmlerde yapar dedi tabi risk almadi aile hekimimiz alerji doktorumuza yaptirdik herhangi bi rekasiyon gelismedi
Ö

Özlem Y.

22 Nisan 2026 12:41
bebeğimde geçmeyen egzama ve kilo alamama sorunu vardı. 6. Ayda deri testi yapıldı. Buğday yumurta fındık fıstık alerjisi çıktı. Yumurtayı [8.aya](8.aya) kadar denemeyin dediler. 8. Ayda sarısından pankek yapıp denedim. Yüzüm kızardı döküntü oldu. Özele gidiyoruz. Doktorumuz 9. Ayda tekrar kan ve deri testi dedi. Aşının da günü geliyor. Ebeye mesaj attım. Anlattım hastanede yaptırın dedi. Biz daha beyazını deneyemedik. Denemeye korkuyorum. Ne yapacağız hangi hastaneye gideceğiz bilmiyorum. Önce doktor randevusu mu alacağız.
E

Esmanur ..

22 Nisan 2026 20:32
Nerde yasiyorsunuz ve bulunudgunu, yerde cocuk alerji doktoru varmi? Varsa ilk ona randevu alin tekrar baksinlar risk yoksa asinizi yaparlar bizim [12.ayda](12.ayda) beyazi gecmi sarisi devam ediyodu o durumda bile doktorumuz onay verdi asiya fakat saglik ocaklari risk almadi ertledik [14.ayd](14.ayd) yaptirdik
Ö

Özlem Y.

27 Nisan 2026 17:10
Antalya’da yaşıyoruz. Kendi doktorumuz yapacak [9.ayda](9.ayda) test.
E

Esmanur ..

29 Nisan 2026 23:48
Teste gore karar verilir riskli ise 1 yaşa ertelenir
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir