Yumurta Alerjisi ve Aşı

96 görüntüleme
L

Leyla O.

4 Ağustos 2025 19:28
9. Ay aşısını yumurta alerjisinden dolayı yaptırmadık. Korkuyoruz doğrusu. 1 yaşında yaptırmaya da çekiniyoruz, ama aşısız da içimiz rahat değil
Alerjik bebek ebeveynleri fikirlerinize ihtiyacımız var
M

Meltem G.

4 Ağustos 2025 19:43
9 aşısı benim bebeğime de yapılmadı 12 ayda hastane ortamında yapıldı anaflaksi gecirdi bebeğim hemen müdahale edildi 4 gün sonrada aşı yan etkisi olarak kızamıkçık oldu 3 hafta kendini toplayamadi. Bir sonraki kkk asisi 4 yaş yumurta alerjisi geçmiş olsun yada devam ediyor olsun kendi bebeğime onuda yaptıracağım. Cunku Şu dönemde çok fazla aşı karşıtı var ve artık bir çok bebek aşılanmadan büyüyor 10 yıl sonra bir kkk salgını çıkarsa bebeğimin bulaş sebebiyle ölümünü yada ömür boyu engelli kalmasını göze alamam
Ö

ÖzdenS.

4 Ağustos 2025 20:21
Merhaba sizde nasıl belirti gösterdi?
Hilal T.

Hilal T.

4 Ağustos 2025 21:14
Biz de yumurta alerjisinden dolayı yaptırmadık salgın yoktu yaşadığimız bölgede. Ama 12. Ayı yaptıracağım çunkü tattırmaya başladım yumurta bir tepkime olmadı . Diyeti açtinız mı siz hiç
L

Leyla O.

5 Ağustos 2025 09:30
Deri testinde yumurta elerjisi çıktı. Kan testinde çıkmadı, yedirmeye korkuyorum doğrusu. Geçenlerde köftenin içine koydum yumurta, yaklaşık 1.5 kilo kıymaya 1 yumurta. Yedikten sonra vücudu tepki verdi

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir