Yumurta Alerjisi Olan Bebeğe Kkk Aşısı Yapılır mı ?

82 görüntüleme
B

Burçin ..

15 Şubat 2026 10:30
Kızım 8.5 aylık yumurta beyazı yediği zaman yanak ağız çevresi kızarıyor . Alerjisi olduğunu düşünüyorum . 9. Ay kızamık aşısı içerisinde az miktarda olsa yumurta içeriyor . Aşıyı yatırmalı mıyım ? Aynı durumda olup Yaptıran var mı ?
H

Hilal

15 Şubat 2026 10:33
Benim kızımın da yumurta alerjisi şüphesi var, 11 buçuk aylık diyet yapıyoruz, sağlık ocağı hastane ortamında yapılması gerektiğini söyledi 1 yaş aşısının, biz [9.ay](9.ay) aşısını yaptırmamıştık zaten
B

Burçin ..

15 Şubat 2026 10:34
Kkk aşıları 9. Aya çekilmiş önceden 1 yaştı . Mecbur muyum yaptırmaya ?
A

Arzu.G

15 Şubat 2026 12:54

Burçin

Salgın olabilecek bolgelerdeyseniz yaptırın demişti Osman [hoca.zaten](hoca.zaten) alerjiniz varsa hastanede gözetim altında yapılması gerekiyor Allah korusun birşey olursa müdahale için
H

Hilal

15 Şubat 2026 17:19

Burçin

9. aydaki ek doz olarak yapılıyor, salgın olan bölgelerde yaşıyorsanız hastane ortamında yaptırabilirsiniz, biz [9.aydaki](9.aydaki) el dozu reddedip 1 yaşında yaptıracağız
N

Nevin A.

17 Şubat 2026 12:56
Ben araştırma hastanesinde alerji doktorunun gözetimi altında yaptırdım bir yaşında
Merve

Merve

27 Şubat 2026 22:58

Nevin Arkış

Ben araştırma hastanesinde alerji doktorunun gözetimi altında yaptırdım bir yaşında

Bir reaksiyon verdi mi nasıl oldu süreç yazar mısınız size zahmet

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir