Yumurta Alerjisi mi
91 görüntüleme
Ç
Çağla T.
29 Temmuz 2025 20:02
Süt alerjimiz var 6 ay 1 haftalık yumurta sarısı verdim 2 gün ek gıda olarak ilk gün kaka kıvamı biraz değişti 2. Gün gece sabaha kadar acı çekerek ağladı süt alerjisi de bağırsaklarını etkileyip karın ağrısı yapıyor acaba yumurta alerjisi de mi var 3. Gün korktum veremedim bir daha denemeli miyim yumurtayı
S
Sebile A. A. B.
29 Temmuz 2025 20:12
Yumurta yedirmediğiniz zaman da aynı durum yaşandı mı yani bebeğinizin bir ağrısı oldu mu? Birde tadım şeklinde mi yoksa hepsini mi veriyorsunuz? Buda bünyesine ağır geliyor olabilir 🤔
Ç
Çağla T.
29 Temmuz 2025 20:15
İlk gün sarısının 1/4 ünü verdim 2.gün 1/2 sini 1 haftadır süt ürünleri için diyet ve alerji mamasına başlamıştık ve diyetten bu yana bu denli yaşanmadı
E
Essnsr
29 Temmuz 2025 20:18
Bizim alerjimiz var yumurtaya ama şiddetli kusma yaşamıştık isterseniz bir alerji doktoruna götürün
Ç
Çağla T.
29 Temmuz 2025 20:35
Bizde de 6 aydır şiddetli kusma ve karın ağrısı var süt ve et ürünleri için diyete başladım biraz azaldı kusma ama yumurtayı vermiştim alerji doktoru en sağlıklısı olcak gibi gerçekten
E
Essnsr
30 Temmuz 2025 19:20
Evet hem aklınızda soru işareti kalmaz hem riskler ortadan kalkar umarım birşeyi yoktur çok geçmiş olsun