Yumurta Alerjisi 9.ay Aşısı
118 görüntüleme

Aybüke C. H.
27 Ocak 2026 23:03
alerjisi olup da yaptıran var mı hastanede yapılması gerekiyormuş
İ
İrem ..
27 Ocak 2026 23:35
Benim bebeğimin de yumurta alerjisi var yarın aşıyı aile hekimliğinden alıp hastaneye gideceğiz ve orda yaptıracağız

Aybüke C. H.
27 Ocak 2026 23:43
alerji doktoru mu yapacak
İ
İrem ..
28 Ocak 2026 11:14
Hayır çocuk hastanesinde gözetim altında . Ama maalesef süreç böyle değilmiş bizi çocuk doktoru yanlış yönlendirmiş aile hekimliği hastaneye bildiriyormuş ve hastane il sağlıktan bizim için aşı temin ediyormuş bizi çağırıp o şekilde aşı olacakmış bebek . Siz de aile hekiminizle görüşün sizi hastaneye yönlendirsinler illa alerji doktoru bulunması gerekmiyor zaten amaç anaflaksi durumunda acil müdahale edilebilmesi .

Aybüke C. H.
28 Ocak 2026 14:04
ben hastaneye aşı birimine geldim hemen yaptılar 1 saat acilde bekleyin dendi anaflaksi durmunda müdahale için
İ
İrem ..
29 Ocak 2026 20:46
Hangi şehirde yaptırdınız şehir hastanesi miydi ? Biz küçük şehirde yaşıyoruz büyük ihtimal o yüzden olmadı
İ
İrem ..
29 Ocak 2026 20:46
ben hastaneye aşı birimine geldim hemen yaptılar 1 saat acilde bekleyin dendi anaflaksi durmunda müdahale için

Aybüke C. H.
29 Ocak 2026 23:12
ya bizim şu şekil kan testinde alerji çıkmadı deride çıktı daha sonra ben bi hafta yumurta yedirdim bişey olmadı aşı zamanı gelince hasteneye gittik çoçuk doktoruna gönderiler bu şekil anlatınca bölge hastanesine gitmenize gerek yok dedi öyle yaptı … bizde ilçedeyiz şehir hastanesi değil damar yolu açmadılar sadece aşı yapıldı 1 saat bekledik bi sorun olmadı eve döndük sonrasında ateş de olmadı sadece biraz huzursuzlandı
E
Elif ..
29 Ocak 2026 23:39
ya bizim şu şekil kan testinde alerji çıkmadı deride çıktı daha sonra ben bi hafta yumurta yedirdim bişey olmadı aşı zamanı gelince hasteneye gittik çoçuk doktoruna gönderiler bu şekil anlatınca bölge hastanesine gitmenize gerek yok dedi öyle yaptı … bizde ilçedeyiz şehir hastanesi değil damar yolu açmadılar sadece aşı yapıldı 1 saat bekledik bi sorun olmadı eve döndük sonrasında ateş de olmadı sadece biraz huzursuzlandı

Aybüke C. H.
30 Ocak 2026 00:22
6 aylıkken yumurtayı ilk verişimde kustu çocuk doktoruna gittik çocuk alerji bölümüne yeşil alan açtılar gittik deri testi yaptı pozitif çıktı aynı zamanda kan aldı onun sonuçları 1 ay sonra çıktı 7 aylıkken gittik temiz dedi kanlar.. istersen yumurta dene yada getir besin testi yapalım o da 1 ay sonra anca diyince beklemek istemedim verdim bişey olmadı