Yumurta Alerjisi

48 görüntüleme
K

Kübra Y. ..

13 Şubat 2026 09:26
Merhaba oğlum sekiz aylık beş aylıkken kanda yumurta alerjisi çıktı alerji testi negatif çıkıyor ben yumurta yediriyorum ama hiçbir şey olmuyor kanda çıktığı sırada bir süre kestim sonra kontrollü vermeye başladım hem omlet tarzında yediriyorum hem yemeklerin içine katıyorum hiçbir alerji belirtisi olmuyor götürdüğümüz doktorlar hiçbir şey söylemiyorlar bu konuda ne yapmam gerekiyor bilgisi olan var mı
İ

İrem

13 Şubat 2026 09:31
Geçmiştir belki Kübra Hanımcığım benim oğlumda da ben emzirirken çıkmıştı, ben diyet yapmıştım. Ek gıdaya geçince yumurtayı zamanla doktor kontrolünde açtık ve şükür hiçbir etki göstermedi. Kan testi yaptırmadım şu an içim rahat şekilde veriyorum yumurta her gün, bu şekilde zamanla geçebiliyormuş genelde 🙏🏻
K

Kübra Y. ..

13 Şubat 2026 09:36
İlk başta da sırtından yapılan test negatif çıktı sonra kanda çıkınca şaşırdık biz ama o zamana kadar da hep yumurta yiyen bir çocuk hiçbir alerji belirtisi yok yüzünde kuruluk olduğu için gittik doktora sonra bizi cildiyeye gönderdiler cildiye doktorunun verdiği tedavi geçirdi şuan hiçbir sorunumuz yok yumurta verdiğim halde hiçbir yerinde döküntü yok huysuzluk yok kanlı kaka yok ben de geçtiğini umuyorum her verdiğimde korkarak veriyorum götürdüğüm immünoloji doktorları asla yardımcı olmadı

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir