Yumurta Alerjisi

39 görüntüleme
Ç

Çağla

18 Ocak 2026 19:29
Merhaba

bebeğim 6aylık iki gündür yumurta yedirmeyi deniyorum. Yanaklarıda kızarıklıklar var ama öpülmeye bağlı da olmul olabilir gibi yani dudaklarının çevresinde değil daha yanaklarında ve çenesinde gibi. Yumurtaya bağlı olsaydı başka belirtiler de olur muydu
Afranur K.

Afranur K.

18 Ocak 2026 19:52
Besin alerjilerini tek bölgede görmezsiniz, bebeğinizin çeşitli yerlerinde görmeniz lazım benim önerim 2 yol denemeniz şeklinde olur. Yumurtaya ara verin ve bebeğinizi öpmeyin. Daha sonra iyileşme gözlemledikten sonra yeniden yumurta yedirin ama öpmeyin yine 😂 maalesef bizde de öpmeye bağlı yanaklar kızarık kızarık okuyor. Deneme dönemindeki tüm besinlerde şüpheye düşersiniz yanak kızarıklığından dolayı
Ç

Çağla

18 Ocak 2026 20:31

Afranur Keskin

Besin alerjilerini tek bölgede görmezsiniz, bebeğinizin çeşitli yerlerinde görmeniz lazım benim önerim 2 yol denemeniz şeklinde olur. Yumurtaya ara verin ve bebeğinizi öpmeyin. Daha sonra iyileşme gözlemledikten sonra yeniden yumurta yedirin ama öpmeyin yine 😂 maalesef bizde de öpmeye bağlı yanaklar kızarık kızarık okuyor. Deneme dönemindeki tüm besinlerde şüpheye düşersiniz yanak kızarıklığından dolayı

teşekkür ederim deneyeyim ☺️

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir