Yumurta Alerjisi

65 görüntüleme
N

Nagehan T.

14 Temmuz 2025 18:15
Bebeğim 6 buçuk aylık. İlk yumurta tadımını 1 ay önce sarı beyaz karışık omlet olarak yaptı. Bir kaç saat içinde yüzü inanılmaz kızardı ve döküntü oldu. Poposunda geçmeyen pişik başladı. Kakasında herhangi bir sorun olmadı. Yumurtayı vermeyi bıraktım. Bugün yani 1 ay sonra tekrar denemek istedim. Muzlu kek içine 1 adet yumurta ekledim. Çok az verdim fakat yine anı belirtiler oldu. Acaba bu durum geçici midir? Denemeye devam etmeli miyim? Teşekkürler şimdiden.
B

Bahar K.

15 Temmuz 2025 05:27
Doktorunuza bildirmeniz daha sağlıklı olur. Bizim yumurta beyazı alerjisi vardı. Sürekli yedirdik ama ona alerji yapmayacak şekilde. Önce keke mücvere ekleyip fırınlayarak. Sonra çorbaya terbiye yaparak sonra haşlayarak. Pankek krep usülü en son sahanda olarak devam ettik. Bir yaşına kadar tamamen geçti. Genelde çoğu çocukta 1 yaşına kadar geriliyormuş. Yumurtanın en alerjik hali sahanda olan hali onu hiç vermeyin. Biz çocuk alerjiyle devam etmiştik. Siz de bir görünün isterseniz
G

Gonca ç. ..

12 Ağustos 2025 15:33
Merhaba bahar hanım bizde de yumurta akı alerjisi var 6 aylık sadece anne sütü alıyor tadimlara yeni basladik 2 aydır yumurta yemiyorum ne zaman acmaliyim diyeti .ve ne şekilde doktorlar net bir şey söylemedi lütfen biraz bilgi verir misiniz?

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir