Yumurta alerjisi

106 görüntüleme
R

Rabia B. A.

3 Haziran 2025 10:09
Bebeğimde yumurta alerjisi çıktı. Altı aylık ve sabahları ek gıda olarak ne verebilirim
E

Esra K. ..

3 Haziran 2025 12:03
Bizde 6 aydır diyet yapıyoruz aynı problem bizdede var valla herşey çok sınırlı oluyir ozellikle kahvaltı şuan tadım aşamasında olduğu için avokada yoğurt muz irmik yulaf tarzı şeyleri püre kıvamında tatrirabilirsin 3 gün kuraliyla 9.aydan sonra ben kahvaltıda ne yiyorsam cocugumada aynısını yomaya başladım zeytin ezmesi kaşar peyniri sakataligin içi soyulmuş domates tahin pekmez ve yumurtasız pankek
Osman G.

Osman G.

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı

3 Haziran 2025 12:26
Eğer bebeğinizde sadece yumurtaya ilişkin bir alerji çıkmışsa yumurta haricinde herhangi bir ürünü bebeğinize verebilirsiniz. Özellikle süt proteini içeren ürünler yumurtadan alamayacağı kalsiyum desteklemek açısından oldukça değerlidir. Kahvaltı sofranıza koyduğunuz her şey ( peynirin her çeşidi) bebeğinize de verilebilir. Eğer tahin seviyorsanız pekmezle beraber kalsiyum deponuz yükseltebilecek lezzetli diğer bir ürün diyebilirim…

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir