Yulaf Unu ve Labne

181 görüntüleme
H

Hacer

28 Nisan 2026 22:49
Bebeğim 7'5 aylık yulaf unu ve labne mi kahvaltılar hazırlayıp vermek istiyorum ama herhangi bi riski var mı acaba yardımcı olur musunuz 3 gün denemem lazım mı ilk defa vereceğim ikisini de yoksa normal yapıp versem mi
G

Gülcan Ş.

28 Nisan 2026 22:53
Merhaba yulaf ununu ve labneyi kullanabilirsiniz ben üç gün kuralı yapmadım irmiği haşlıyorum suyla biraz labne ben pınar markalı olanı kullanıyorum işte ceviz tahin avokado ne varsa karıştırıp veriyorum yada labne yumurta sarısı alerji durumu yoksa karıştırıp veriyorum
G

Gülcan Ş.

28 Nisan 2026 22:54
Zaten 1 yaşına kadar bal hariç diğer aklınıza gelenleri yedirebilirsiniz ama bebegınız küçük az verin zeytinyagını eksik etmeyin kabızlık durumları oluyor
H

Hacer

28 Nisan 2026 22:55
Peki yulaf unu nu da irmik gibi pişirerek mi yapıyorsunuz
G

Gülcan Ş.

28 Nisan 2026 23:03
Evet suyla yapıyorum hafif cıvık kalacak sekılde ayarlıyorum
S

Sema

28 Nisan 2026 23:51
Ben yulaf ununu yumurta ile çırparak tavada Pankek gibi pişiriyorum. Yumurtanın içine ekstra ceviz rendeliyorum içine yoğurt çok az koyuyorum zeytinyağıyla beraber güzel kısık ateşte pişiriyorum güzel oluyor. Laneyi pankeklerin üzerine sürüyorum öyle minik minik parçalayıp önüne veriyorum
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir