Yüksekten Düşme
103 görüntüleme
B
Büşra K.
7 Nisan 2026 22:59
Bebeğim 6 ay 22 günlük bu gece yataktan düştü. Sonrasında çok ağladı, ağlarken de biraz morardı. Sonrasında sakinleşti. Düştüğü yer 55-60cm civarı. Reflekslerinde de herhangi bir sıkıntı yok. Kafasının sol tarafı kızarıyor. Hastaneye yine de gitmeli miyim. Evde mi gözlemlemeliyim
E
Eda B. Ş. ..
7 Nisan 2026 23:07
Bebeğiniz 1 yaştan küçük olduğu için götürebilirseniz hemen acile başvurmanızı öneririm. Geçmiş olsun..

Emel C.
7 Nisan 2026 23:14
Benim bebegimde 4.5 aylıkken düşmüştü ama yer parke herhangi bi kızarıklık olmadı çok ağladı dediğiniz gibi gözlemledim evde ki gidemezdim evim merkeze uzak ve o an aracım yoktu bi uykululuk hali huzursuzluk ağrı belirtisi olmadığı için götürmedim ama durumunda bi kötüleşme olduğunu düşünüyorsanız gitmekte fayda var
B
Büşra K.
7 Nisan 2026 23:17
Teşekkür ederim sağolun. Her ihtimale karşı acile götüreceğim.
G
Gamze M.
8 Nisan 2026 00:24
Götürdünüz mü bebeğinizi durumu nasıl
B
Büşra K.
8 Nisan 2026 01:27
Götürdüm. Direkt tomografi istediler, çektirdik. Sonuçlar 3-4 saate çıkacakmış. Kafa travması ile ilgili de bir kâğıt verdiler. Kâğıtta yazılanlardan herhangi birinin olması durumunda 112 ye başvurulması gerektiğini söylediler. Genel durumu şu an için iyi görünüyor çok şükür. İnşallah bişey çıkmaz sonuçlarda da.
R
Rabia Ç.
8 Nisan 2026 15:52
Benim oğlumda düşmüştü hemen acile götürmüştük şükür birşey olmadı ama doktor düşme sonrasında evde takip edebilceğimiz bir kaç şey söyledi bıngıldağın yumurta gibi şişmesi, kusma, gözde kayma ve bilinç kaybı bunlar olmadığı sürece evde gözlemleybilirsiniz demişti
B
Büşra K.
8 Nisan 2026 15:55
Çok şükür sonuçlarımız temiz çıktı. Yine de tedbir amaçlı gözlemlemeye devam edeceğim 2 gün daha. kafa travması için verilen kâğıtta da dediğiniz gibi benzer bilgiler mevcut