Yüksek Ateş

185 görüntüleme
M

Makbule E.

24 Haziran 2026 14:51
Bebeğim 13 aylık 24 saati buldu neredeyse ateşi dönüşümlü calpol ve dolven vermeme rağmen 38 altına düşmedi ancak fitille sabaha karşı biraz rahatladı şimdi tekrar fitil verdim mecbur diş mi enfeksiyon mu anlamadım sadece alt iki dilimiz var bu arada diş ateşi midir ki bu bimemedim alt iki dişi pek bilmemiştik
E

Esra Ö.

24 Haziran 2026 15:39
Merhaba bebeğim yeni 6.hastalık denilen hastalık geçirdi salgın olduğu söylendi ilk olarak inatçı ateşle başlıyor bi kaç gün sürüyor daha sonra vucutta kırmızı döküntüler çıkıyor ve geçiyor ateş geçtikten sonra döküntü çıkarsa anlarsınız diş 38 üstü inatçı bir ateşe sebep olmaz denildi doktor tarafından, 6. Hastalık için de herhangi bi tedaviye gerek olmadığı söylendi. Geçmiş olsun
S

Semanur T.

24 Haziran 2026 15:47
39.5 atesi vardi kizimin Bogaz yolu enfekisyinu olmuş.. Doktor antiniytotik verdi ibroum zero surup verdi.. ne yapaiyim antibiyotiği kuallaniyimmi ?dolven verdik atesi dustu cok sukur cikmadi simdi iyiyiz
M

Melike Ö.

24 Haziran 2026 18:23
Diş çıkarken 38 üstünde dirençli ateş yapmaz ama diş çıkarma döneminde çocukların bağışıklıkları çok düşüyo enfeksiyona çok yatkın oluyolar bizimkide ateşli şimdi üst dişlerini çıkarıyo oyüzden sürekli eli ağzında parka gidiyoruz oraya buraya dokunuyo sonra elini ağzına götürüyo ya viral ya bakteriyel enfeksiyon geçiriyo ishalde başlar korkusuyla probiyotik vermeye başladım ateşi yönetebildiğim sürece doktora götürmeyi düşünmüyorum böyle böyle bağışıklıkları gelişicek yapıcak bişey yok sizede geçmiş olsun
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir