Yuksek Ates

71 görüntüleme
S

Suna G. ..

13 Şubat 2026 02:35
14 aylik kizim atesi 39.1 elleri ayaklari vucudu komple atesler icinde saat 22.20 gece 1 olcek calpol verdim. Uyumaya baslayinca atesi 38.8 oluyo aglamaya baslayinca 39.1 oluyo bu ates araliklari 15 dk inip cikiyo koltuk altina pamuk koymaya calisyorum daha cok agliyo atesi daha cok cikiyo . Onerisi olan varmi
K

Kübra G.

13 Şubat 2026 03:43
Ilık duş aldırın sürekli bir de calpol ve başka bir ateş düşürücüyü dönüşümlü olarak verin
A

Arzu.G

13 Şubat 2026 04:43
Önce ılık duşla düşürmeye çalışın ardından calpol dolven 4-6 saat aralıklı verin .Evin derecesini 22den yüksek yapmayın ince giydirin .usudugu için kol altına tepkisi çok normal alnına bileklerine ıslak bez koyabilirsiniz
Damla A. .

Damla A. ..

13 Şubat 2026 05:55
6 qy sonrasına dolven verilir diye biliyorum
G

Gizem D.

13 Şubat 2026 06:59
calpol veya dolven eksik vermiş olabilir misiniz? doktorumuz her zaman kilosunun yarısı ölçüde ml olarak şırıngayla calpol vermemizi, çoğu kişinin bu ölçüye dikkat etmediğini kaşıkla verdiğini eksik olursa pek de etki göstermeyeceğini söyler
S

Suna G. ..

13 Şubat 2026 10:56
Simdi 39.2 nutofen verdim ne yapacagimi bilemiyorum ben Almnayda yasiyorum burda yazilan ilaclar yok paracetamol, nurofen , calpol

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir