Yüksek Ateş
230 görüntüleme
Y
Yildiz P. ..
17 Temmuz 2025 18:36
Oğlum 8 aylık pazartesi gününden beri ateşi var ateş doktora götürdüm boğaz enfeksiyonu geçiriyor dedi 5 günlük antibiyotikli iğne verdi ateş düşürücü verdi ama oğluma ateş düşürücü verince kusuyor ateşini düşüremiyorum ılık duş aldırıyorum ama etki etmiyor ateşi 38.8 39.7 oluyor. Doktora tekrar götürdüm ateş düşürücü içmiyor kusuyor dedim başka bir ateş düşürücü verdi yine aynısı oldu. Zorla içirdi diyorlar ama nasıl zorla içireyim Allah aşkına kusmayı nasıl engelleyeyim
B
Büşra K. ..
17 Temmuz 2025 19:08
Merhaba boğaz enfeksiyonunu en iyi ben bilirim her ay acilde olduğumuz için benim bebeğim de hep kusuyordu ilaçları emziğine şırınga ile ilacı enjekte ettik kusmadan hepsini içmiş oldu belki işinize yarar
Y
Yildiz P. ..
17 Temmuz 2025 19:30
Merhaba
Söylediğinizi de uyguladım ama tekrar kusuyor napıcam bilmiyorum ateşi 39.8
Söylediğinizi de uyguladım ama tekrar kusuyor napıcam bilmiyorum ateşi 39.8

Tolga Ş.
Yazılım Geliştirici
17 Temmuz 2025 19:32
Soğuk uygulama yapın mutlaka. Koltuk altlarına, kasık bölgelerine, alnına. Pamuğu normal oda ısısında suyla ıslatın ve koyun. Ateş yüksek. Acile giderseniz enjeksiyon yaparak düşürürler şurup içemiyorsa.

Taha F. Ş.
Avukat
17 Temmuz 2025 19:49
Çok geçmiş olsun. Tolga Bey’in dediği gibi soğuk uygulama iyi gelecektir.
Y
Yildiz P. ..
17 Temmuz 2025 19:56
Onu da yaptım biraz iyi geliyor tekrar yükseliyor. Acile gittim fitil verdiler ama oda bir saatliğine 38.6 düşürüyor sonrasın da tekrar yükseliyor enjeksiyon yapmıyorlar
Y
Yildiz P. ..
17 Temmuz 2025 19:58
Teşekkür ederim uyguluyorum ama kesin çözüm olmuyor tekrar yükseliyor
S
Sena m.
17 Temmuz 2025 19:59
Ben böyle durumlarda çorabını limon suyuyla ıslatıp giydiriyorum yarım saat kadar bekletip çıkarıyorum sonrasında ise iki çorap arasına soğan dilimi koyuyorum belki yapmak istersiniz ben gerçekten çok fayda gördüm çünkü benim kızım da sürekli ilaçları kusuyor
Y
Yildiz P. ..
17 Temmuz 2025 20:06
Teşekkür ederim bunu da deneyeyim etkisini gösterir inşallah ne yaptıysam fayda etmedi