Yüksek Ateş 40-41

79 görüntüleme
E

Esra B.

6 Nisan 2026 10:37
4 gündür süregelen gündüzlerden ziyade geceleri özellikle 39 -41 arasında seyreden ateş var .Duş aldırıp 8.3 ml calpol verdim( yaş ve kilo ve ateş durumuna göre )ona rağmen 38 e ancak düşüyor doktora götürdüm boğazı şiş dedi ve antibiyotik verdi iltihap sökücü olarak kullanacakmışız ama ben kullanmak istemiyorum sürekli her şeye antibiyortik yazmalarından da bıktım
K

Kübra H.

6 Nisan 2026 10:50
Merhaba kaç aylık veya kaç yaşında. 3günden fazla süren ateş sorun diye biliyorum. Zaten kaç gündür direnmişsiniz. 3gündür bademciklerim şişti yeni indi maf oldum ağrıdan. Bence kullan yazık yavruya ağrısına ben dayanamadım da parol aldım
K

Kadriye A.

6 Nisan 2026 11:04

Kübra Hasta

Merhaba kaç aylık veya kaç yaşında. 3günden fazla süren ateş sorun diye biliyorum. Zaten kaç gündür direnmişsiniz. 3gündür bademciklerim şişti yeni indi maf oldum ağrıdan. Bence kullan yazık yavruya ağrısına ben dayanamadım da parol aldım

Ayn öyle bencede. Benim oğlum da 5 aylığından beli her ay atesleniyo. Biz de gidicez kronik ateş olabilir dedi doktor. 😔
K

Kadriye A.

6 Nisan 2026 11:07
Evet herşeye antibiyotik yazıyorlar bana da öyle ama insan ister istemez kulaniyo çocuğunu. Gözünün önünde. Acı cekmesini istemiyo 😔
E

Esra B.

7 Nisan 2026 00:15

Kübra Hasta

5 yaşında soruyorum ağrıyan bir yerin var mı diye yok diyor sadece ateş var .birde bebeklikten beri alerjik bir çocuk onun da mücadelesini ayrı veriyoruz .ama geçtiğimiz aylarda 3 kere üst üste antibiyortik kullandı kullandıkça hasta oldu en sonuncusunu vermedim 2 aydır çok iyiydi .sanki aylık bir rutine binmiş gibi 21 günde bir hasta olup doktora gidiyoruz hep de aynı ilaçlar veriliyor çok sıkıldım bu düzenden doktorlar neyle anlaşma yaparsa onu yazıyorlar
E

Esra B.

7 Nisan 2026 00:17

Kadriye Arslan

Evet herşeye antibiyotik yazıyorlar bana da öyle ama insan ister istemez kulaniyo çocuğunu. Gözünün önünde. Acı cekmesini istemiyo 

Geçmiş olsun size de .ama benim oğlum 5 yaşında ona soruyorum boğazın başım vücudum ağrıyor mu diye hayır diyor günde 8 kere soruyorum ama hep cevap aynı bugün şükür ki düştü ateşi ama ben yine antibiyotik verdim Malesef
K

Kübra H.

10 Nisan 2026 11:40

Esra Bölükbaş

5 yaşında soruyorum ağrıyan bir yerin var mı diye yok diyor sadece ateş var .birde bebeklikten beri alerjik bir çocuk onun da mücadelesini ayrı veriyoruz .ama geçtiğimiz aylarda 3 kere üst üste antibiyortik kullandı kullandıkça hasta oldu en sonuncusunu vermedim 2 aydır çok iyiydi .sanki aylık bir rutine binmiş gibi 21 günde bir hasta olup doktora gidiyoruz hep de aynı ilaçlar veriliyor çok sıkıldım bu düzenden doktorlar neyle anlaşma yaparsa onu yazıyorlar

Okula gidiyor mu? Benim kızımda 5yaşında aynı şekilde 3haftada bir aynı döngüde. Hatta bu en sonuncuda antibiyotik bitti 2gün sonra yine burun akıntısı ve öksürük geldi. Ben iburamin de kullanıyorum arada. Sabahları udu hindi vermeye başladım. iilaç kullanmak çözüm değilmiş gibime gelmeye başladı artık

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir