Yorumlarınız Çok Kıymetli Lütfen Görün 🙏
58 görüntüleme
E
Esra A. ..
4 Ocak 2026 19:55
4 yaş kız çocuğu..yaklaşık iki aydır sürekli anne çişim gelmiş gibi diyor..enfeksiyonu yok ..günlük iç çamaşını değiştiriyorum .. ama anlam veremiyoruz..dönemsel bir durum mu bu yaşayan oldu mu aramızda böyle bir durumu ?Gayet iyiydik tuvalet konusunda ben doğum yaptıktan 1 ay sonra olmaya başladı ..psikolojik olabilir mi ?kardeşini mi kıskanıyor acaba?Fikri olan arkadaşlarım cevap verebilir mi?🙏

Hatice C. ..
4 Ocak 2026 19:58
Kardeşini kıskanması bilinçaltında öyle bir durum oluşturmuş olabilir dikkat çekmek içinde öyle diyebilir gerçektende çişvar hissiyatı da olabilir
G
Gülcan Ş.
4 Ocak 2026 20:07
Benim de 4 yaşında ve 7 aylık iki kızım var 4 yaşındaki kızım da inanılmaz bir gerileme yaşıyorum tekrardan tuvalet eğitimi veriyorum resmen duş almak istemiyor yemeği ben yedırıyorum çocuk gelısım uzmanına götürüyorum bu çok normal dedı
G
Gülcan Ş.
4 Ocak 2026 20:10
Süreci idare etmeye çalışıyorum yıpratıcı zorlu ama geçecek inşallah
C
Cennet �.
4 Ocak 2026 20:22
Benimde üç yaşında bir kızım var ve 20 aylıkken hiç zorlanmadan tuvalet eğitimini vermiştim. O zamandan beri geceleri dahil hiç fire vermemiştik. Bir ay önce oğlum doğdu ve hastaneden eve getirdiğimizde iki üç gün yatağı ıslattı bir hafta kadar da bebekleşmesi devam etti.