Yorgunluk
95 görüntüleme
A
Alya A. ..
8 Nisan 2026 21:16
Kendimi öyle yorgun hissediyorum ki anlatamıyorum Ailem hamilelikte ve dogumda çok yanımda olamadı sağlık problemleri nedeniyle simdi eşimin isi rahat ama telefonla oynamaktan çocuğa ilgi göstermiyor çocuk temizlik yemek her defasında kendimi ağlarken buluyorum bıktım diyorum Kimseye de anlatamıyorum eşime söylediğim zaman 1 saat baktığı çocuğa sabahtan berri bende ne var sanki bakmakta diyor ama uyku anlarında ya tuvalete ya namaza kaçıyor ne yapacağımı bilmiyorum kimseyle konuşamıyorum
T
Tuğba A.
8 Nisan 2026 21:39
selamlar, kendinizi yıpratıp üzmeyin sürekli bişiler yapmak zorunda değilsiniz şu an sizin için kendiniz ve bebeğinizin sağlığı önemli eğer siz psikolojik olarak kötü olursanız bebeğinize de sağlıklı yaklaşamazsınız yemek yapmayın mesela her gün , temizliği günlere bölün bazen hiç yapmayın sizinde dinlenmeye hakkınız var. Allah yardımcınız olsun çok zor desteksiz büyütmek kendimden biliyorum..
Ş
Şilan ..
8 Nisan 2026 21:50
Merhaba emin ol ki bugün bile iki küçük çocuğu öğle uykusuna yatırmaya çalışırken ağlama krizlerine girdim yani hepimiz aynı durumdayız çocuklarımız küçük ve vaktimizin çoğunu alıyor ama ne işim olursa olsun çocuklarım uyudugunda mutlaka bı kahve yapıp on dkda olsa kendime vakit ayırmaya çalışıyorum bı nefes oluyor temizliği boşver pratik yemekler yap en önemlisi kocadan umudu kes ben öyle yaptım 😅🌸
E
Elanur Ü.
9 Nisan 2026 00:03
Ben de aynı durumdayım hele ki eşinizden destek görmeme konusunda. Benim eşim de ne var çocuğa bakmakta diyor sürekli kaçıyor sanki tek başına yaptık bu çocuğu. Allah yardımcımız olsun tüm annelere hidayet ve huzur versin ❤️