Yolculuk Kabus
225 görüntüleme
E
Esma T.
11 Aralık 2025 00:55
Bebeğim 4 buçuk aylık arabada asla durmuyo sürekli ağlıyo oyuncakları var zaman geçirmeye çalışıyorum ama en fazla 5 dk sonra sıkılıp ağlıyor. Arabadan indirince hemen sakinleşiyo bunu yaşayan var mı aynı şekilde bebek arabasınıda sevmiyor ağlıyor
N
Naciye T. ..
11 Aralık 2025 02:04
Bu durumu o kadar acı bir şekilde tecrübeettim ki 6 aylıktı anneannem veaft ermişti 6 saatlik yola gitmekzorunda kaldık inanın kabustu oto koltuğunda oturmuyor kucak istiyor ağlıyoremmiyor korna seslerine zıplıyor gerçekten o günü hiç unutmayacagim şuan 16 aylık oto koltuğunda oturup etrafı izlemeyeizlerken uyuya kalmaya bayılıyor sabret güzel anne yolun sonu aydiklik 🥰🏵️
Ş
Şeyma ..
11 Aralık 2025 02:16
Aynı sorunu bizde yaşadık biyere gitmek işkence olmustu sonra kendi kendine düzeldi hoş benım kızım biraz herseye ağlayan bi çocuktuk biraz kaldı da☺️
B
Büşra K.
17 Aralık 2025 14:07
Aynı sorunu yaşıyorum bebeğim 4 aylık ve korkumdan hiç bir yere gidemiyorum 🥹
G
Gülşah Y. A.
19 Aralık 2025 18:17
bizim de aynı, asla ama asla durmuyo. oto koltuğu değil kucağıma alayım sakinleşsin diyorum orda da aynı. otoparkta ağlamaya başlıyo bırakın yolu. çok şey denedik, uyku saatlerine denk getirmeyi bile ama direniyo. imdat
M
Melike M.
19 Aralık 2025 18:37
Aynıydı benim bebeğimde.Sabretmekten başka çare yok.Şuan 1 yaşında koltugunda oturuyor uyuyorcamdan etrafı izliyor.Daha keyifli hale geldi.Çoğu çocugun başından geçebilecek bişey yani yaşadıklarınız
Ö
Öykü Ç.
19 Aralık 2025 22:29
Benımkıde aynıydı 20 aylıkken düzeldi sabredin🌸
B
Büşra Y. ..
21 Aralık 2025 18:34
Benimki 13 aylık hala durmuyor. Ancak uyku saatlerinde bir yere gidebiliyoruz. Yok mu bir çaresi acaba
Ö
Öykü Ç.
23 Aralık 2025 23:17
Sanırım yok en azından bızde yoktu Büşra hanım . Bır yere gtmek işgenceydı. Güzel günler yakın sabredın düzeliyor

Ilgım G.
24 Aralık 2025 08:11
Benim de bebeğim 4buçuk aylık aynı sorunu yaşıyoruz, bizdeki oto koltuğu etrafını iyi gösteremiyor alçakta kalıyor ve aslında yüzü koltuğa dönüm oluyor. Biraz pahalılar almak istedim ama şimdi alamadım, 360 derece dönen yüksekliği ayarlanan oto koltukları var onda duruyormuş. Bir de en geç saatte bir mola vermek gerekiyormuş. Bir daha uzun yola çıkmadık, deneyimler bana ait değil ama bir dahakine deneyeceğim.
M
Merve K.
26 Aralık 2025 06:51
Bizde 7 aylığız aynı sorun bizdede var benoturmayacağını bildiğim için oto koltuğu alnadım uzun bir yolculukta napacağız hiç bilmiyorum anneler sabır demiş sabredeceğiz ozaman