Yolculuk
141 görüntüleme
G
Gamze Ş. K.
17 Haziran 2025 18:03
Hocam merhaba 2 aylık bir bebekle 12-13 saat bir araba yolculuğumuz olacak nelere dikkat edilmesi lazım yardımcı olur musunuz? 😊🙏🏻
M
Mine A.
20 Haziran 2025 08:02
Aynı soruyu soracaktım ben de 🥹 oğlum 3 aylık mecburen bizim de uzun yolculuk yapmamız lazım. Önerilerinizi bekliyoruz 🙏🏼
E
Esma A.
20 Haziran 2025 10:07
Benim oğlumda 3 aylık uzun yola çıkacağız bende öğrenmek isterim
K
Kader
24 Haziran 2025 19:09
Biz oğlumla 40 ı çıktığında 14 saatlik araba yolculuğuna çıkmıştık reflüsü yoktu ama reflü yatağı almıştık arabanın arka koltuğunda ortayı güzelce yorgan attık ayak ucunada koli koyduk boş kalmasın diye rahattı ağlamadı yani 😂 saat başı durduk hava aldık tabi bebekten bebeğe değişir benim oğlan arabaya binince direk uyuyo zaten

Beyza E.
24 Haziran 2025 21:26
Pusette yolculuk yapması daha sağlıklı. Allah korusun kaza geliyorum demez, biz 2 aylıkken 7 saatlik yolculuk yaptık o zaman 2 saatte bir mola verdik pusetten çıkardım besledim altını değiştirdim sonra devam ettik. Bizim doktorumuz 2 saatte bir mola verilmesini önermişti.
S
Sude A. ..
26 Haziran 2025 11:46
merhaba 3.5 aylık bebeğimle 26 saatlik yolculuk yaptık gitmeden önce doktoruma sordum klima kesinlikle yasak sıcak soğuk olayına dikkat ederseniz sorun olmaz dedi buna uydum ve genelde arabada uyuyorlar uyumadığı zamanlarda sıkılmasın diye sık sık mola verdik pusetteydi yolculuk boyu ve çok keyifliydi
H
Hatice Ö.
26 Haziran 2025 11:57
50 günlük ikizlerimle 2 gün süren bir yolculuğumuz oldu altını değiştirmek için durduk 3 saatte bir kucağımız da gezdirdik 15 dk., araba da olduğu için uyuma da herhangi bir problem olmadı, zaten çok küçükler ilk aylarda çok fazla uyuduklari için zorlanmazsin