Yol Tutması / Kusma
47 görüntüleme
S
Seda A.
7 Temmuz 2025 22:16
Bebeğim 19 aylık Her araba yolculuğunda kusuyor. Her farklı yolu denedim kesinlikle çözüm bulamadım uzakta yaşadığımız için her yıl o yolu çekmek zorundayız ve yolculuklarımız zulüm olmaya başladı. Arabada kesinlikle durmuyor bağırıyor, çağırıyor, çıldırıyor zor zapdediyoruz. Kaç kez kaza yapmanın eşiğinden döndük. 1 saat sonrasında da kusuyor bir kaç kez artık yolculuktan korkar olduk lütfen bir çözüm bulun
B
Burcu Ö.
8 Temmuz 2025 01:02
Çocuk bulantı bilekliği işe yarayabilir belki ama boyut olarak büyük mü kalır bilemiyorum bir de sıkı oldukları için belki 19 aya uygun değildir bi doktorunuza danışın bence belki yol için şurup bir şey verebilirler ya da bu bilekliği de sorabilirsiniz
S
Seda A.
8 Temmuz 2025 07:49
Şurup ilaç hiçbirşey yok maalesef ama bilekliği araştırayım
Z
Zarife M.
10 Temmuz 2025 17:39
Benim kızım da 14 aylık. Kızımı da araç tutuyor her bindiğimiz de kusuyor. Doktora tavsiyesi üzerine doğal zencefil yağı önerdi onu kullanıyoruz, seyahat etmeden yarim saat önce kilosuna uygun damla şeklinde veriyoruz. Faydası oldu bizim için. Belki sizin sorununuza da faydası olabilir doktorunuza danışabilirsiniz.
S
Seda A.
10 Temmuz 2025 19:12
Hangi markayı kullanıyorsunuz
Z
Zarife M.
9 Ağustos 2025 10:31
Armin calm Way zencefil ekstresi ve vitamin b6 yazıyor kutu üzerinde 30 ml bizim kullandığımız. Takviye edici gıda olarak geçiyor