🙄yoğurt Yemiyor 🙄

98 görüntüleme
Ebru K. .

Ebru K. ..

25 Aralık 2025 12:59
Kızım 6 ay 1 günlük tadımlara 5 ay 25 günlük dü başladık yoğurdu her şekilde deniyorum ama asla yemiyor tadı gelmesi yetiyor tadını anlamasın diye pekmez vs herşeyle denedim yemesini çok istiyorum ama hiçbir şekilde yemiyor ve tükürüyor nasıl alıştıra bilirim ?
Emel C.

Emel C.

25 Aralık 2025 13:04
Biraz ara verin 1 hafta kadar daha sonra teklif edin ve yemiyorsa zorlamayın öyle hiç yemiyorlar en iyisi ara vermek
Ebru K. .

Ebru K. ..

25 Aralık 2025 13:09
@Emel Coşar 3 gün ara verdim hani y diye ama maalesef 😔
Emel C.

Emel C.

25 Aralık 2025 13:11
Ay benim arkadaşımda aynı dertten muzdarip hep deniyor başka marka ve yapımı meyveli hiç yemek istemiyor damak tadına uymuyor belkide bilemeyiz 🤷‍♀️ kefir yerine geçer mi bilmiyorum ama bi deneyebilirsiniz belki benim bebegimde yoğurt çok seviyor kefir içmiyor mesela
İlayda M. A.

İlayda M. A.

25 Aralık 2025 13:37
Benim kızımda yoğurt yemiyordu muz çok seviyor ikisini karıştırıp verdim öyle yedi sevdiği bir şey ile karıştırıp vermeyi deneyin yemiyorsada zorla vermeye çalışmayın daha çok itiraz ediyorlar ara ara yine deneme yapabilirsiniz
Ebru K. .

Ebru K. ..

25 Aralık 2025 13:51
@Emel Coşar labne veriyorum hani yoğurt yemiyor ama birşeyler den vitamin alısın diye kefir de deniye bildirim olabilir teşekkür 🤗🤗🤗
Ebru K. .

Ebru K. ..

25 Aralık 2025 13:53
@İlayda Mez Ak çok üzücü bir durum en azından muzla yemesi güzel bir avantaj ama benim kızım hiç bir şekilde yemiyor :(
İlayda M. A.

İlayda M. A.

25 Aralık 2025 13:57
Evet üzücü oluyor haklısınız ama anne sütü yada formül mamadan alması gereken vitaminleri alıyorlar bu bir alıştırma süreci zamanla alışacaklar şuan ilk defa yeni bir şeyler deniyorlar bazı şeyleri reddetmesi normal zamanla severler inşallah 🙏🏻
Ebru K. .

Ebru K. ..

25 Aralık 2025 14:22
Umarım öyle olur@İlayda Mez Ak 🤗🤗

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir