Yogurt Yedirme Sonrası Ağız Kenarında Kızarıklık 7ay
145 görüntüleme
D
Dilek D.
27 Haziran 2025 09:33
Merhaba daha önce çay kaşığının ucuyla tadım yaptırmıştım. Bu defa ilk kez ev yapımı yoğurdu muzla birlikte öğün olarak verdim. Ağız kenarlarinda ve boyun altında kızarıklık oldu. Alerji belirtisi midir? Yoğurt vermeyi kesmem gerekir mi ?
A
Asli B.
27 Haziran 2025 15:21
Instagramda bir doktoru takip ediyorum yoğurt asidik olduğu için ağız çevresinde kızarıklıklar olabilir diyordu. Kısacası alerji olmayabilir ama yine de doktorunuza danışın tabii.
S
Selin E.
28 Haziran 2025 22:35
Merhaba benim bebeğimde 1.5 aydır mayalı yoğurt yediğinde yüzünde göz çevresine kdr kızarıklık kabarcıklar oluşuyo gözlerini kaşıyo alerji damlası verdi dr ama ben süt içiyorm peynir yiyorum oda yiyo peynir böle etki yok mayalı yoğurt içeren herşey aynı kaşıntıyı yapıyor ne yapcagımu bilmiyorum
M
Meryem Y.
30 Haziran 2025 19:09
Ben daha önce yoğurt verdim bişey olmadı en son verdiğimde yüzüne çenesine falan değdi yerken sonra kabardı vücudu falanda ama anlamadım isilik mi yoğurt değdiği yerleri mi yaktı aradaki farkı nasıl çözeceğiz bilemedim
D
Dilek D.
1 Temmuz 2025 09:19
Merhaba tekrar. Doktorumuza danıştık şüpheli kategorisine aldı bizim için yoğurdu. Ama dedi kızarıklık egzama benzeriyse ve hemen gecmiyorsa dışkılama ishal gibiyse alerjiyi dusunebiliriz dedi.